Home Vijesti Vučić: Ako ste mislili da ćete lako pobijediti Rusiju…

Vučić: Ako ste mislili da ćete lako pobijediti Rusiju…

160
0

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je izjavu ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji je rekao da Europi i svijetu slijedi katastrofa.

Vučić smatra da će ova zima za sve biti vrlo hladna, a sljedeća polarna za čitavu Europu.

“Ova će zima za sve nas biti vrlo hladna, a sljedeća će biti polarna za cijelu Europu. Čini mi se da nitko ne želi rješenje. Bojim se da svi iščekuju poraz s druge strane. A ako ste mislili da ćete lako vojno pobijediti Rusiju… Nadam se da nama ostaje da se dobro pripremimo i za hladnu i za polarnu zimu”, rekao je Vučić.

Kazao je da će zemlje “Otvorenog Balkana” uputiti pismo Europskoj komisiji kako bi dobile pomoć za uvoz električne energije tijekom zime, prenosi Nova.rs.

“Ako cijela Europska unija poduzima mjere štednje, mi se ne možemo ponašati kao raspikuće i kao da se ništa ne događa oko nas. Morat ćemo donositi mnogo važnih odluka jer ni jesen neće biti laka, zima će biti još teža”, rekao je Vučić. Dodao je kako bi bila potpuna katastrofa za Srbiju da nije kupovala plin u svibnju i lipnju.

“To je bio spas za nas. Govorim o kupovini plina na tržištu i što smo potpisali aneks ugovora s Rusima. Mi bez Turskog toka ne bismo imali plin, ne bismo imali ništa. Imali bismo po 8 do 12 sati isključenja električne energije koja, kao što znate, i dalje nemamo”, zaključio je Vučić.

Previous articleRumunjka (18) prodala nevinost za 2 milijuna eura: Šokirati ćete se kad vidite kome!(VIDEO)
Next articleNapravljena aplikacija za testiranje covida, virus detektira temeljem glasa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here