Home Vijesti Vučić na dan Oluje snimio video i podjelio ga s tisućama Srba:...

Vučić na dan Oluje snimio video i podjelio ga s tisućama Srba: ‘Nećemo se stidjeti zločina počinjenih nad našim narodom’

131
0

‘Pružamo ruku prijateljstva svima koji je žele prihvatiti, ali nikada više nećemo šutjeti i nećemo se stidjeti zločina počinjenih nad našim narodom’, rekao je Vučić

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić na svom je Instagramu u petak objavio video pod nazivom “27 godina od progona srpskog naroda u akciji Oluja”. Snimka je zapravo dio njegova govora kojeg je sinoć održao u Novom Sadu gdje se obilježavao dan sjećanja na progon Srba tijekom akcije Oluja.

“Pružamo ruku prijateljstva svima koji je žele prihvatiti, ali nikada više nećemo šutjeti i nećemo se stidjeti zločina počinjenih nad našim narodom. Nemojte nas spriječiti da se prisjećamo”, napisao je Vučić.

“Godinama u Srbiji kao da nije bilo svjedoka zločina počinjenih nad srpskim narodom, a time smo i sami bacili kamen na najtužniju kolonu”, rekao je u videu. U govoru je kazao kako su Srbe stalno prekrštavali i nazivali hrvatskim, bosanskim i crnogorskim Srbima, a sada i kosovskim, a da oni žele biti samo Srbi”, rekao je.

“Nikad nećemo zaboraviti patnju krajiškog Srbina koji je stradao, koji je prognan”, dodao je.

“Čuvat ćemo svoju Srbiju. Tko god pomisli da će nas napasti, obranit ćemo je i pobijediti”, kazao je Vučić.

Previous articleDvojica dječaka u Beču odvela policiju do mrtvih tijela majke i sestre
Next articleUgledala “prišt” na kapku, a onda je iskočilo nešto odvratno: Užasno je boljelo, pa puklo (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here