Home Mozaik Ugledala “prišt” na kapku, a onda je iskočilo nešto odvratno: Užasno je...

Ugledala “prišt” na kapku, a onda je iskočilo nešto odvratno: Užasno je boljelo, pa puklo (FOTO)

256
0

Jedna Britanka opisala je jezivo iskustvo kada je osjetila kako joj “parazit” iskače iz kapka. Louise Edwards (34) iz Liverpoola rekla je da se osjećala kao u filmu o vanzemaljcima dok joj je iz oka izlazio “parazit s nogama”, prenosi Liverpool Echo.

Probudila se 22. srpnja i pronašla nešto poput točkice na desnom oku i isprva je pomislila da ju je ugrizla buba. Kasnije tijekom dana primijetila je da rana postaje sve veća, do te mjere da joj je oteklina zatvarala oko. Sljedeći dan otišla je u Liverpool Eye Hospital na pregled.

– Bila sam u svojoj kući, nisam nigdje išla nedavno. Bila sam u Turskoj prije otprilike mjesec dana, a prije tjedan dana u kamp prikolici, ali danima nakon toga ništa se nije pojavljivalo. Spavam s otvorenim prozorima, pa je možda nešto ušlo, a onda kad sam se probudila imala sam to, kao prišt – rekla je žena za novine.

Fotografiju “prištića” na kapku možete vidjeti OVDJE.

Zatim je rekla da su liječnici pokušali isušiti oteklinu, dali joj antibiotike i poslali je kući.

– Sutradan nisam mogla ni vidjeti jer mi je oko bilo zatvoreno. Ja inače jako slabo vidim i oko s mrljom je zapravo moje dobro oko. Nisam mogla ništa vidjeti pa sam se vratila – rekla je Louise.

Objasnila je kako je tada došla “najgora bol koju je ikad osjetila” koju je mogla osjetiti u zubima, glavi i očima, ali joj je rečeno da nastavi redovito uzimati antibiotike. Zatim je poslušala savjet susjeda koji joj je predložio da kipućom vodom ukloni sve što je bilo unutar rane.

– Osjetila sam nešto poput puknuća i kad sam ga stisnula, stvar je počela izlaziti. Vikala sam tati da dođe pogledati, a on je rekao da je to neka vrsta parazita s nogama – rekla je.

Louise se ravno vratila u Očnu bolnicu St. Paul’s gdje je već bila, ovaj put s fotografijama parazita koje je pokazala medicinskim sestrama. Jednu od njih možete pogledati OVDJE.

– Jedna od medicinskih sestara se nasmijala i rekla da izgleda kao nešto iz filma o vanzemaljcima. Osjećala sam se kao u filmu o vanzemaljcima – našalila se žena.

Louise trenutno čeka kontrolu kod svog liječnika opće prakse i nada se da će saznati više o tome što joj je izašlo iz kapka.

Previous articleVučić na dan Oluje snimio video i podjelio ga s tisućama Srba: ‘Nećemo se stidjeti zločina počinjenih nad našim narodom’
Next articleImala je pet godina kada je rodila sina: Njena trudnoća je misterija, ni dan danas se ne zna tko joj je otac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here