Home Vijesti Vulin Plenkovića nazvao ‘glupim ustašom’, a generala Gotovinu ‘neosuđenim zločincem’

Vulin Plenkovića nazvao ‘glupim ustašom’, a generala Gotovinu ‘neosuđenim zločincem’

158
0

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin obrušio se danas na govor premijera Andreja Plenkovića u Kninu na obilježavanju 27. obljetnice VRO Oluja, a gdje je kazao da je za odlazak Srba 1995. kriva Srbija.

“Formirajući jedine logore samo za djecu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje njemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za protjerivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše”, kazao je Vulin, a prenose Novosti.rs.

“Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Gotovina, on najbolje zna koliko zločina i zla je nanio Srbima. To ne zna samo Haški sud”, rekao je Vulin.

“Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dječje odmaralište, a “Oluja” zločinački poduhvat Srba. Poslije ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne šuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta”, rekao je Vulin.

Previous articleMuller je bio pred praznim golom. Pogledajte što je učinio
Next articleBijesni Dinamo navijači istresli frustracije na facebooku: ‘Pogubljenog Čačića van iz Dinama i Upravu koja ovakve trenere dovodi!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here