Home Mozaik Youtube uklonio pjesmu Beogradskog sindikata “Jedina Srpska”

Youtube uklonio pjesmu Beogradskog sindikata “Jedina Srpska”

573
0

Dimović je jučer objavio da je YouTube uklonio spot za pjesmu po navodnom zahtjevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtjev nije ni podnio.

Beogradski sindikat i Danica Crnogorčević na svečanoj akademiji povodom Dana Republike, 8. siječnja, premijerno su izveli pjesmu “Jedina Srpska” posvećenu proslavi 30 godina od osnivanja Republike Srpske.

U opisu pjesme navedeno je da je nastala kao želja ovih umjetnika da se svojom glazbom bar malo oduže narodu Republike Srpske za “stradanje i teret koji su podnijeli u odbrani slobode, vjere i nacionalnog identiteta cijelog srpskog naroda”.

“Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz Republike Srpske što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju, očuvao živim Kosovski zavet i zavete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam preti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i telu našeg Gospoda Isusa Hrista”, naveli su autori.

Previous articleHrvatska u drugom krugu Eura nakon pobjede Francuske nad Srbijom!
Next articleEvo s kim će igrati Hrvatska u drugom krugu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here