Home Sport Evo s kim će igrati Hrvatska u drugom krugu!

Evo s kim će igrati Hrvatska u drugom krugu!

2414
0

Iz skupine C u drugi krug će Francuska prenijeti dva boda, a Hrvatske će otići bez bodova. Epilog je to posljednjeg kola u kojem je Hrvatska razbila Ukrajinu, a Francuska Srbiju.

Te dvije ekipe će stvoriti novu grupu s dvije najbolje ekipe iz skupine A (maksimalnom Danskom i Crnom Gorom koja je u odlučujućem dvoboju za drugi krug šokirala favoriziranu Sloveniju) i iz skupine B (za prolaz se bore Island, Mađarska i Nizozemska, čak i Portugal ima neke teoretske šanse, a tko će ići dalje saznat ćemo u utorak).

U grupi B situacija je puno kompliciranija i svi još imaju realne šanse za prolazak. U zadnjem kolu igraju Island i Mađarska te Nizozemska i Portugal. Najlošije u toj situaciji stoji Portugal koji jedini nema nijedan bod, no pobjeda protiv Nizozemske i poraz Mađarske od Islanda ostavili bi ih u igri te bi o putniku u drugi krug (uz Island) odlučivala gol-razlika.

Isto tako, pobjedama Nizozemske i Mađarske može se zatvoriti i krug od tri momčadi s četiri boda, a pobjede Portugala i Mađarske dalje bi odvele Mađarsku i Island. Pobjede Nizozemske i Islanda značile bi da te dvije ekipe i idu u drugi krug. Eventualni neriješeni rezultati dodatno bi zakomplicirali ove kalkulacije.

Kakav je raspored u drugom krugu?
20.1. Hrvatska – Crna Gora
22.1. Hrvatska – Danska
24.1. Hrvatska – B1
26.1. Hrvatska – B2

Previous articleYoutube uklonio pjesmu Beogradskog sindikata “Jedina Srpska”
Next articleDemografija je sve veći problem u Kini, dio ekonomista predlaže – štampanje novca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here