Home Mozaik Zabolila ga glava, a onda je saznao strašnu istinu: Ono što...

Zabolila ga glava, a onda je saznao strašnu istinu: Ono što je uslijedilo, promijenilo mu je život zauvijek

394
0

Migrena je jedna od najčešćih vrsta glavobolje, koja pogađa gotovo milijardu ljudi u svijetu, a od nje uglavnom pogađaju osobe u dobi od 20 do 40 godina. Ryan Oxley (25), bodibilder iz Velike Britanije, tri puta je operiran nakon intenzivnih glavobolja.

Naime, Ryan je imao jaku glavobolju te je hitno prebačen u bolnicu James Cook, a od tog trenutka stanje mu se počelo pogoršavati. Utvrđeno je da Ryan, koji je tada imao 23 godine, ima ozbiljnu infekciju koja se proširila njegovim tijelom.

Pojavili su mu se krvni ugrušci na mozgu i plućima te je hitno prebačen na odjel intenzivne njege gdje je stavljen na respirator, nakon čega je odmah pao u komu.

Janet, njegova majka, koja je u isto vrijeme kao i on imala teško razdoblje jer se borila s melanomom, ispričala je i kako je njezin sin odvezen u bolnicu s glavoboljom i bolovima u oku, no na snimku su vidljivi tragovi tromboze venskog sinusa.

Srećom, obojica su trenutno na putu oporavka, Ryan se vratio na trening koji nije toliko intenzivan kao prije, ali želi skupiti nešto novca s majkom kao način da se zahvali bolnici i svom osoblju koje je brinulo o njima.

Previous articleTalibani suzavcima napali prosvjed za prava žena
Next articleMuškarac je prodavačici (21) gurnuo novac u grudnjak, pa napravio još gnjusniju stvar: Uputio joj sramotne riječi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here