Home Mozaik Začuo lupkanje noću u garaži, pa potegao pištolj: Kad je vidio koga...

Začuo lupkanje noću u garaži, pa potegao pištolj: Kad je vidio koga je ubio, zavrištao je na sav glas

17
0

Muškarac iz Ohija pucao je u svoju 16-godišnju kćer u srijedu u njihovoj obiteljskoj kući nakon što je mislio da je pljačkaš. Tinejdžerka, koju je policija identificirala kao Janey Herston, bila je u garaži u kući nešto prije 4:30 ujutro kada je njezin otac otvorio vatru i smrtno ju ranio, prenosi NBC News.
– Moj muž je pogriješio i upucao našu kćer jer je mislio da je uljez. Bila je u našoj garaži, Bože, moj muž nije znao što se događa – ispričala je djevojčina majka dispečeru Hitne pomoći.

Otac, koji nije identificiran, čuo se u pozadini tijekom osmominutnog poziva kako pokušava oživjeti kćer, navodi se u priopćenju.

Policijska uprava je u izvješću objavljenom na Twitteru objavila da je tinejdžerka hitno prevezena u bolnicu Mount Carmen East, gdje je u 5:42 ujutro proglašena mrtvom. Policija u ovom slučaju nije podigla optužnicu.

Incident se dogodio samo dva dana nakon što je policajac Sjeverne Karoline, koji nije bio na dužnosti, u očitoj nesreći pucao i teško ozlijedio svog 15-godišnjeg sina.

Otac, policajac policijske uprave Jacksonville, surađuje s vlastima i protiv njega nije podignuta optužnica, priopćila je policija.

Njegov sin je hospitaliziran u Vidant Medical Center u Greenvilleu.

Previous articleTajni dokumenti otkrivaju istinu: Dok je Tito bio na samrti, pored njega su se održavale neviđene gozbe
Next articleUmro Ante Pavlović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here