Home Mozaik Zajedno su proveli vruću noć: Sada ga traži po cijelom svijetu da...

Zajedno su proveli vruću noć: Sada ga traži po cijelom svijetu da mu kaže ovo, on ima 19 godina, ona 30! (VIDEO)

181
0

Iako priči još ne znamo kraj, već izaziva popriličan interes među tisućama korisnika interneta. Glavne uloge igraju Britanci: 30-godišnjakinja i 19-godišnjak. Par je zajedno proveo vruću noć o čemu su pisali svjetski mediji.

30-godišnja Sarah Jane Snow na TikToku je objavila kratki video koji se sastoji od nekoliko fotografija. Vidimo, između ostalih, tajanstvenog mladića za kojim traga jedna Britanka.

Ispostavilo se da je prošlog kolovoza žena bila na odmoru na Tenerifima u Španjolskoj. U jednoj od lokalnih diskoteka upoznala je desetljeće mlađeg Škota. Došlo je do njihovog zbližavanja, što je rezultiralo, kako se ubrzo pokazalo … trudnoćom.

@sarah.jayne.snow Anyone know this guy from Glasgow I met in Tenerife 5/6th August, he works in Braehead Shopping Centre (or did, not sure anymore) #helpmefindhim #getthisonhisfyp #findhim #fyp #tenerife #glasgow #holiday ♬ Never Forget You – Noisettes

Britanka ističe da ne zna ni kako se mladić zove. Sve što zna je da ima 19 godina i da je iz Glasgowa.

30-godišnjakinja napominje da je sada u zadnjem mjesecu trudnoće. Očekuje dječaka. Kao dokaz pokazala je fotografiju ultrazvuka.

Tiktokerica ne želi tjerati 19-godišnjaka na očinstvo.

Sa snimki doznajemo da ona od tinejdžera ne želi novac i ne želi forsirati vezu s njim. Sve što želi, naglašava, jest da otac njezina sina i njegova obitelj znaju sve. Nada se da će tome pridonijeti i njezin video.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here