Home Vijesti Zašto je vojnik koji je low kickom udario Djeda Mraza još u...

Zašto je vojnik koji je low kickom udario Djeda Mraza još u pritvoru, a MMA-ovac koji je udario HGSS-ovca na slobodi?

186
0

Sada već bivši vojnik koji je uoči Božića nogom u glavu udario muškarca odjevenog u Djeda Mraza još uvijek se nalazi u istražnom zatvoru. MMA borac koji je prošlog vikenda nogom u glavu udario pripadnika HGSS-a je brzo pušten na slobodu, piše Index.hr.

Podsjetimo, protiv 25 godišnjeg pripadnika Hrvatske vojske, koji je u međuvremenu izbačen iz službe podignuta je optužnica jer je u tučnjavi u Slavonskom Brodu dva puta nogom u glavu udario muškarca odjevenog u Djeda Mraza i tako mu nanio teške tjelesne ozljede. Ministarstvo obrane je nedugo nakon incidenta potvrdilo da je 25-godišnjak njihov djelatnik i da mu je ranije već bila izrečena stegovna mjera.

Protiv njega je pokrenut postupak u Hrvatskoj vojsci te je nepravomoćno udaljen iz službe i prekinut mu je radni odnos. “Djelatnik Hrvatske kopnene vojske koji je sudjelovao u događaju 24. 12. 2022. udaljen je s dužnosti, a sve sukladno Zakonu o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske”, potvrdili iz MORH-a.

No, izgleda da isti kriteriji ne vrijede za MMA borca koji je nogom u glavu brutalno udario pripadnika HGSS-a koji je u trenutku udarca mirno sjedio na snijegu na Platku.

Podsjetimo, sinoć je objavljena još jedna snimka koja pokazuje kako je počeo napad na skijalištu na Platku u kojem su istrenirani borci napali HGSS-ovce i još nekoliko osoba. Na snimci se vidi i brutalan udarac nakon kojeg je pripadnik HGSS-a izgubio svijest.

Policija je zaključila da se radilo o gotovo ravnopravnom okršaju, pa je, osim trojice boraca, prekršajno prijavila i HGSS-ovca te još jednu osobu ozlijeđenu u tučnjavi. Na snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni (jedan od MMA-ovaca), a druga osoba pada na pod (ozlijeđeni HGSS-ovac). Tada kreću naguravanje i tučnjava druge dvije osobe.

Previous articleUstao s klupe pa navalio na igrača na terenu, petorica isključenih!
Next articleVideo: Novi veliki skandal bivšeg trenera Crvene Zvezde, zbog sukoba na stadionu intervenirala i – vojska!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here