Home Kolumne Zaustavljanje vozila na voznoj traci autoceste, radi uriniranja?! Nerazumno i krajnje opasno...

Zaustavljanje vozila na voznoj traci autoceste, radi uriniranja?! Nerazumno i krajnje opasno kršenje prometnih propisa!

1088
0

Svi ljudi imaju fiziološke potrebe, pa treba biti odgovoran i pravodobno sve obaviti u WC-u na benzinskim crpki ili ugostiteljskom objektu na stajalištu. Ali zaustaviti vozilo na voznoj traci autoceste kako bi urinirali uz rub vozne trake?!

Ovo je vjerojatno jedinstven slučaj na hrvatskim autocestama, i šire! Da nismo vidjeli, mislili bismo da nje moguće, piše Željko Marušić za Autoportal.

Višestruko protupropisan, krajnje opasan, nerazuman i skandalozan postupak vozača karavana Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI (serije B7), koji je se zaustavio na voznoj traci autoceste A3, u zoni radova kod Ivanićgrada, kako bi urinirao, objavila je FB stranica CONVOY:

Za rubriku “vjerovali ili ne”!!!!

Danas na autocesti u radovima poslije izlaza Ivanicgrad u smjeru Zgb vozimo 89 km/h i lik odjednom pocne naglo kociti i zaustavlja se. Ja jedva stajem iza njega, a iza mene isto se autobus jedva zaustavlja da nelupi u mene. Ja mislio nesto se desilo putnicima u autu ili se pokvario, kad lik izisao i radi ovo sto sam uslikao!!!!
Sad mi je jasnije zasto su zastoji a nevidim razlog za tome!

Previous articleTransfermarkt ažurirao vrijednost Riječkih igrača. Osim Friganu, utrostručena vrijednost i mladom veznjaku ‘bijelih’
Next articleVIDEO: Pogledajte Lukinu reakciju kad je šef Reala rekao ‘Dončić’ umjesto ‘Modrić’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here