Home Sport VIDEO: Pogledajte Lukinu reakciju kad je šef Reala rekao ‘Dončić’ umjesto ‘Modrić’

VIDEO: Pogledajte Lukinu reakciju kad je šef Reala rekao ‘Dončić’ umjesto ‘Modrić’

404
0

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez umjesto “Luka Modrić” rekao je “Luka Dončić” na oproštajnoj konferenciji Karima Benzeme, koji napušta klub nakon 14 godina. Perez se odmah ispravio i nasmijao, a njegov lapsus bio je simpatičan i hrvatskom nogometašu. Podsjetimo, Dončić je košarkašku karijeru započeo upravo u Realu, iz kojeg je otišao u NBA te postao globalna zvijezda.

“San mi je bio potpisati za Real Madrid i ostati ovdje, no došla je druga prilika. Odluku sam donio u dogovoru s obitelji”, izjavio je 35-godišnji Benzema u sportskom kampu Real Madrida, gdje je bio u pratnji braće i oca. Benzema je potpisao ugovor sa saudijskim Al-Ittihadom, čije ime nije spomenuo na oproštaju.

“Real Madrid je najbolji klub na svijetu, no smatram da je sada trenutak za otići i početi novu priču”, rekao je Benzema, koji bi tako iduće sezone trebao zaigrati u ligi u kojoj je i nekadašnji najbolji Realov strijelac Cristiano Ronaldo.

Modrić je 2012. godine došao u Real iz Tottenhama. S madridskim klubom osvojio je sve i postao legenda i najbolji igrač svijeta 2018. Iako je u 38. godini, očekuje se da će uskoro potpisati novi ugovor na još jednu sezonu. S obzirom na odlazak Benzeme, mogao bi postati i kapetan Reala.

Previous articleZaustavljanje vozila na voznoj traci autoceste, radi uriniranja?! Nerazumno i krajnje opasno kršenje prometnih propisa!
Next articleJuranović i Barišić o incidentu s Livajom i publikom u Rijeci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here