Home Mozaik Zbog jednog detalja u stanu shvatila da je dečko vara: Otkrila s...

Zbog jednog detalja u stanu shvatila da je dečko vara: Otkrila s kim, a osveta je bila brutalna (foto)

369
0

Kad shvatiš da je kozmetika koju si ostavila u dečkovom stanu iskorištena

Djevojka po imenu Alexa Losey na TikToku je ispričala kako je sumnjala da je dečko vara, a zahvaljujući instaliranom sustavu pametnog doma (Google NEST), koji ima i kameru na ulaznim vratima, otkrila je i da ga svake večeri posjećuje, kako kaže, “njena jeftina kopija“.

  • Kad shvatiš da je kozmetika koju si dečku ostavila u stanu iskorištena… Pa se ulogiraš na njegov Nest račun i vidiš da svaki put kad ostaneš kod kuće on dobije tvoj jeftini primjerak – napisala je u opisu svog videa.

Odmah ga je, kaže, odlučila ostaviti, ali je prije toga tiskala desetke plakata sa slikom djevojke koje je kamera snimila i oblijepila ih po kući kako ne bi bilo zabune zašto ga ostavlja.

  • Zapratila me i na Instagramu… – dodala je, a njezina priča brzo je postala viralna.

“Nije bilo dovoljno da ti je ukrala dečka, još je ukrala i kozmetiku, mogla ti je uzeti bubreg”, napisala je jedna djevojka, a druga dodala: “Molim te, reci mu da si mu platila koliko si potrošila…”

Na ovaj video nadovezala se još jedna djevojka sa sličnom pričom koja je podijelila da je, baš poput nje, zahvaljujući pametnoj tehnologiji otkrila da je dečko vara.

  • Vozimo se u autu, a moj dečko na displeju radija stalno vidi broj s kojeg ga netko uporno zove – rekla je, a kada ga je pitala čiji je to broj, odgovorio je “od prijatelja”.

Zatim ga je, kaže, unijela u Cash App aplikaciju za slanje novca i preko nje pronašla djevojčino ime i Twitter račun, prenosi The Sun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here