Home Vijesti Zbog vjetra, samo osobna vozila smiju voziti između Kikovice i Delnica

Zbog vjetra, samo osobna vozila smiju voziti između Kikovice i Delnica

191
0

Zbog jakog vjetra, dio autoceste A6 Rijeka-Zagreb otvoren je samo za osobna vozila između čvorova Kikovica i Delnice. Za ostale skupine vozila preporučuje se obilazak starom cestom kroz Gorski kotar – DC3. Slična ograničenja vrijede i na autocesti A7 između čvorova Rijeka Istok i Šmrika te na državnim cestama DC1 i DC217. Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Dodatno, na Krčkom mostu i dalje su na snazi ograničenja za određene skupine vozila, uključujući motocikle, prikolice za stanovanje i autobuse na kat.

Unatoč navedenim ograničenjima, autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, Paški most te Most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku otvoreni su za sve skupine vozila.

Vozači se upozoravaju da su kolnici mjestimice mokri ili vlažni, što može uzrokovati povećanu opasnost od proklizavanja vozila. Također, važno je imati na umu da će od 22 sata do 6 sati ujutro kroz tunel Učka biti organiziran naizmjenični promet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here