Home Mozaik Žena je ilegalno okupirala luksuznu vilu od 3 milijuna eura na 600...

Žena je ilegalno okupirala luksuznu vilu od 3 milijuna eura na 600 dana, za odlazak je tražila 100 tisuća eura

107
0

U maxi vili provela je točno 575 dana, od čega 400 ilegalno…

Žena je oko dvije godine stanovala u maxi luksuznoj vili od 3 milijuna i za odlazak tražila 100 tisuća eura

Stanarka portala za iznajmljivanje nekretnina Airbnb bespravno je zauzela maxi vilu u Kaliforniji vrijednu 3 milijuna dolara, nešto više od 2.810.000 eura. Elisabeth Hirschhorn je u vili u Los Angelesu boravila  točno 575 dana. Zapravo, žena je rezervirala luksuzni objekt u rujnu 2021. na razdoblje od šest mjeseci, ali je nakon toga odbila otići. A kao izliku je iskoristila pandemiju Covid-19 koja je u to vrijeme harala i tuš za koji je rekla da je “ilegalno izgrađen”.

Naravno da ju je vlasnik kuće na sve načine pokušavao izbaciti, no Elisabeth je bila uporna. Samo pod jednim uvjetom je pristala napustiti vilu: u zamjenu za 100.000 dolara (94.000 eura).

No, unatoč pritisku ženinog odvjetnika, na stalno inzistiranje vlasnice, policija je konačno intervenirala i ispratila Elisabeth iz kuće, čime je okončan njezin ilegalni boravak.

Kako prenosi Daily Mail, za Hirschhorn nije bio prvi put da se našla u takvoj situaciji. Naime, pred neko vrijeme je imala sporove s policijom, a prije svega s vlasnicima dviju vila, jedne u Oaklandu i druge u Brentwoodu. Ni tada nije htjela napustiti smještaj nakon isteka roka boravka. Hirschhorn je nastavila boraviti u kući unatoč tome što nije imala ugovor o najmu i nije plaćala najamninu.

Sada je, pak, vlasniku maxi vile u Los Angelesu dužna više od 60 tisuća dolara za svoj dodatni boravak.

Previous articleLopovima se sudi za krađu zlatne WC školjke vrijedne 5,5 milijuna eura
Next articleŠkolska spremačica je putovala vlakom 1600 km dnevno kao bi radila u školi u drugom kraju zemlje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here