Home Mozaik Žena otkrila jezivu stvar ispod spavače sobe posvećenu poznatom glumcu, ostala u...

Žena otkrila jezivu stvar ispod spavače sobe posvećenu poznatom glumcu, ostala u šoku

59
0

Amerikanka je ostala u šoku nakon što je u svom domu otkrila “tajno svetište” posvećeno glumcu Nicolasu Cageu. Žena je pozvala električare da postave nove kablove, a oni su otkrili skriveno utočište u skučenom “bunkeru” ispod spavaće sobe njezine kćeri.

Kad su majstori počeli kopati, naišli su na 12 fotografija Nicolasa Cagea kako vise na žici sa stropa, kao i prostirku za klečanje, svijeće, pehar i kutiju punu predmeta viđenih u njegovim filmovima.

Inače, žena je u kući živjela cijelu godinu prije nego što je otkrila tajno utočište, koje je navodno postavio jedan od prethodnih vlasnika, a ovu bizarnu priču na Redditu je ispričala njezina prijateljica.

– Bilo je točno ispod spavaće sobe moje prijateljice. Kad je njezina mama to vidjela, ušla je i sve počistila. Svetište je sigurno postavio prethodni vlasnik. Znam samo da je bila sredovječna gospođa, a nisam siguran je li imala djece – napisala je prijateljica.

Priča o neobičnom svetištu nasmijala je ekipu Reddita, a neki su podijelili vlastite priče o čudnim stvarima koje su ostavili ili pronašli u svojim domovima.

Previous articleBrutalni dosje policajca silovatelja: Žene držao zatočene u ormaru, analno silovao, tjerao da gole čiste…
Next articleLeko: Nije lijepo što u prvenstvo krećemo bez novih igrača. Moramo se pojačati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here