Home Mozaik Žena otkrila kako je doživjela orgazam na spavanju, a nije jedina: Evo...

Žena otkrila kako je doživjela orgazam na spavanju, a nije jedina: Evo kako vam se to može dogoditi

304
0
Photo by Ron Lach : https://www.pexels.com/photo/photo-of-a-woman-sleeping-near-fluffy-clouds-8264248/

Kad je riječ o ženskom vrhuncu, on je i danas, u 21. stoljeću, tabu, a o samozadovoljavanju da i ne govorimo… Zbog nedovoljne educiranosti i istraživanja vlastitog tijela, ne znamo dovoljno o vlastitim potrebama i procesima u njemu. tijelo.

Rečenica Bolje pitati nego skitati sjajno se nadovezuje na ovu temu. Čak ni TV zvijezda Davina McCall nije imala pojma kako bi mogla doći do vrhunca, sve do nedavno, kada je to otkrila publici.

“Doživjela sam zadovoljstvo u snu – nekoliko puta. Super je!”, rekla je Davina. Međutim, nije jedina. Oko 37 posto žena može doživjeti vrhunac tijekom sna.

Stručnjakinja za veze Marza Tovo jedna je od onih koji su iskusili takozvane noćne užitke i kaže da su oni toliko jaki da mogu uzrokovati probleme u njenom stvarnom ljubavnom životu. 43-godišnjakinja se ne sjeća kada je prvi put doživjela vrhunac u snu, ali kaže da ih je počela doživljavati tek kada je započela intimne odnose.

“Stalno uspoređujem svoje noćne vrhunce s klimaksima koje imam s partnerom”, kaže i dodaje da su oni puno jači tijekom spavanja. Intenzitet osjeta uvijek je probudi, iako ih nije moguće imati više od jednog u istoj noći, a obično se događaju samo nekoliko puta godišnje.

“Spavat ćete, pitajući se jeste li lucidni ili sanjate, i samo ćete osjećati duboke kontrakcije u dnu zdjelice”, rekla je. Njezin savjet svim ženama je da se ne srame, ali sve što trebate učiniti je, kako je rekla, sjesti i uživati ​​u “vožnji”, odnosno osjećaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here