Home Mozaik Žena otkrila znakove koji u startu pokazuju da li vas muškarac vara

Žena otkrila znakove koji u startu pokazuju da li vas muškarac vara

159
1
1494596 untitled ls
1494596 untitled ls

Nakon što je popularna tiktokašica Fiona podijelila svoje spoznaje o tome kako prepoznati hoće li muškarac biti vjeran u vezi, društvene mreže su eksplodirale od reakcija. Njezini savjeti izazvali su burnu raspravu među ženama diljem interneta, dok su neki priznavali istinitost njezinih tvrdnji, drugi su se pak odlučno suprotstavljali.

Fiona je u svom viralnom videu istaknula samo dva ključna znaka koje je identificirala kao indikatore preljubničkog ponašanja kod muškaraca. Prvi znak, kako je navela, je njihovo ponašanje na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. “Iz mog iskustva, oni imaju profil na Instagramu i prate ogroman broj djevojaka koje ne poznaju, pogotovo one koje se bave fitnessom”, objasnila je Fiona. Dodala je kako je to znak ‘varalice’ energije.

Drugi ključni znak prema Fioninom iskustvu je muškarac koji prati svaku djevojku koju je ikada upoznao, čak i one koje su mu bile prolazni poznanici poput konobarice. “Ako prati obične djevojke, ali puno njih, to je opet ‘energija’ varalice”, istaknula je.

@baddgal_fifi how to spot a guy with cheater energy 🤣 #datingadvice #instagram #cheating ♬ original sound – 𝒻𝒾𝑜𝓃𝒶☆

Reakcije na ovu objavu bile su raznolike. Dok su neki komentatori podržavali Fionine tvrdnje i priznavali da su prepoznali takvo ponašanje kod svojih partnera, drugi su se snažno suprotstavljali. Jedna žena je napisala: “Više se trebaš bojati frajera koji uopće nemaju profile na društvenim mrežama”, dok je druga dodala osobno iskustvo kako ju je partner prevario upravo preko Reddita, platforme koju Fiona nije spomenula.

Ovaj slučaj naglašava složenost međuljudskih odnosa i pitanje povjerenja u digitalnom dobu. Dok neki smatraju da su Fionini savjeti korisni upozoravajući znakovi, drugi ukazuju na to da ponašanje na društvenim mrežama ne može nužno otkriti karakter ili vjernost osobe.

1 COMMENT

  1. Kraja besmislenim pi.da.ijama ne vidi se do 25 stoljeća.Ovo je dno dna uma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here