Home Mozaik Žena s dvije vagine o problemima tijekom seksa: ‘Dečko mi je udario...

Žena s dvije vagine o problemima tijekom seksa: ‘Dečko mi je udario u zid koji ih razdvaja, a vrlo je oštar…’

281
0

Amerikanka Leanne Bell (37) ima uterus didelphys, vrlo rijetko stanje u kojem žena ima dvije vagine, dvije maternice i dva grlića maternice.

Bell je uspjela ‘iskoristiti‘ svoje specifično stanje pa na platformi za odrasle OnlyFans zarađuje tisuće funti mjesečno. “Zapravo dobro zarađujem zbog dvije vagine”, rekla je u jednom od svojih objavljenih videa na TikToku.

Svoje profile na društvenim mrežama koristi za edukaciju ljudi te redovito održava sesije s pitanjima i odgovorima.

“Imam dvije menstruacije, moram napraviti dva Papa testa, što je zaista neugodno. Isto tako, moram nositi dva tampona, u biti sve dvostruko radim”, objasnila je Amerikanka svoje stanje.

Bell je priznala da ju je iznenadilo da žene čine 40 posto njezinih pratitelja na TikToku i smatra da je glavni razlog za to znatiželja.

“Čini se da su i muškarci i žene fascinirani ovom rijetkom anomalijom”, rekla je.

Amerikanka je priznala i da nema baš sreće u ljubavi s obzirom na to da ima rijetku anomaliju. Iskušala se s internetskim spojevima, ali nekim muškarcima je bila odbojna njezina dvostruka vagina zbog čega je jedan prekinuo vezu.

Obožavatelji su joj postavili pitanja o tome kakav joj je seks, a Leanne je rekla da seks može biti nevjerojatno bolan za muškarce.

“Kad smo se pokušali seksati, moj prvi ljubavnik udario je u “zid”, za koji tada nismo znali da je septum koji razdvaja moje dvije vagine i vrlo je oštar. Bilo je to nesnosno bolno za njega i rekao je “neću to više raditi”, objasnila je. Zatim je dodala da frajerima ovo i nije ostvarenje snova.

Priznala je da obično ima dvije mjesečnice svaki mjesec, a saznala je da ima dva reproduktivna sustava s 28 godina kada je otišla kod ginekologa radi ugradnje spirale.

“Prije ovoga sam bila kod pet drugih liječnika. Mislim da je drugim liječnicima to promaklo jer kad jednom pronađete jednu vaginu, mislim da obično ne tražite drugu”, rekla je.

Već s 14 godina je znala da je drugačija kad je dobila menstruaciju. “Kad sam stavila tampon, on je udario o ‘zid‘, a ponekad bi ušao i postrance. Nije mi imalo smisla”, objasnila je.

Kada joj je dijagnosticirana didelfija maternice, naučila je kako se nositi s menstruacijom. “Stavim tampon, a on ode na desnu ili lijevu stranu. Sada sam naučila bolje ciljati i što je čudno, tek sam počela učiti da su mi dva tampona učinkovitija”, objasnila je.

Bell je u jednom videu objasnila da bi mogla biti trudna s dvije bebe od dvaju različitih muškarca u isto vrijeme, ali liječnici su je upozorili da bi to bila rizična trudnoća te da bi morala roditi carskim rezom. Prije četiri godine imala je izvanmaterničnu trudnoću.

“Od svih tih maternica koje je mogla izabrati, ta je beba odlučila rasti u mom jajovodu. Imala sam hitnu operaciju, izvadili su mi jajovod i bebu i to je bio kraj”, ispričala je.

Previous articleIva Rinčić: Što je slijedeće na listi za prodaju gradske imovine? Korzo? Trsat?
Next articleHajduku prijete West Ham, Fiorentina, Partizan, Villarreal, Basel…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here