Home Najnovije Ženi ispuštanje vjetrova naplatili više od 8000 dolara

Ženi ispuštanje vjetrova naplatili više od 8000 dolara

117
1
1494455 screenshot 20240325 203841 ls
1494455 screenshot 20240325 203841 ls

Cintani McAllister, popularna influencerica, šokirala je svoje pratitelje na TikToku kada je podijelila svoju neobičnu priču o posjetu bolnici zbog bolova u trbuhu, koji su se na kraju riješili na pomalo nekonvencionalan način. Njezin video, koji je brzo postao viralan, privukao je pažnju s više od 2,1 milijuna pregleda.

Cintani je opisala kako se probudila usred noći s “užasnim bolovima u trbuhu” te je hitno odvedena u bolnicu. Liječnici su hitno pokrenuli pretrage u nastojanju da otkriju uzrok njezinih bolova, ali iznenađujuće rješenje nije bilo ono što su očekivali.

Dok su liječnici brinuli i obavljali testove, Cintani je osjetila potrebu otići u kupaonicu. Tamo je, na svoje iznenađenje, otpustila plin i primijetila da su bolovi u trbuhu nestali.

“Što mislite koliko će me koštati ispuštanje plina na hitnoj bez osiguranja? Odmah ti kažem da nisi u pravu. To je više. Više nego što mislite”, rekla je Cintani, otkrivajući da ju je to koštalo čak 8.621,10 dolara.

@cinthanie i have to laugh to keep from crying because this is insane #storytime #ervisitstorytime #emergencyroom #fyp ♬ original sound – Cinthanie (+ Da Boys 🐶🐶)

U svom videu, Cintani je detaljno opisala svoje iskustvo, počevši od bolova u trbuhu koji su je probudili usred noći. Opisala je kako je bila toliko preplavljena bolom da nije mogla hodati te je morala “puzati po podu” kako bi probudila supruga da je odveze u hitnu.

Iako je prvotno pomislila da bi moglo biti riječ o slijepom crijevu, shvatila je nakon ispuštanja plina da je bol možda cijelo vrijeme bila uzrokovana upravo tim problemom. Njezin CT potvrdio je tu teoriju, ali je došao i neočekivani račun.

1 COMMENT

  1. 😂osobno ja bi joj platio 16000£ ,samo da ne moram slušati na silu i gledati narednih mjeseci u javnom prostoru Bebi Torteline ili Lazanje ili Raviole kako revu sjevernokorejski “buccion”-i dijalektom…😂😂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here