Home Najnovije Žestoki komentari navijača nakon remija sa Istrom: ‘Vratite Valdasa ako nije napustio...

Žestoki komentari navijača nakon remija sa Istrom: ‘Vratite Valdasa ako nije napustio zemlju!’

190
0

Hajduk je kiksao u drugoj utakmici pod vodstvom Mislava Karoglana, dojučerašnjeg pomoćnika Valdasa Dambrauskasa, koji je preuzeo ekipu nakon što je vodstvo kluba uručilo otkaz treneru. Rezultatom 2:2 Bijeli su na Poljudu remizirali s Istrom.

Poraz Hajduka su na Facebooku ispod objave splitskog kluba komentirali brojni nezadovoljni navijači, a mi vam donosimo neke od komentara. “Što god da ide u gol, je gol. Jebo vas Kalinić”, napisao je očito ljutiti komentator čiji je komentar nagrađen s najviše lajkova.

“Ubuduće svaki navijač uz kartu treba dobit dozu normabela”, “Bez Livaje smo teška sprdnja nažalost! Trenutno smo u banani, nadam se da gore od ovoga ne može!” neki su od pesimističnijih komentara, a ima i onih koji su nešto odmjereniji i pristojniji u svom nezadovoljstvu:

“I dalje imamo sve u svojim rukama, pobijedimo ovih 27 utakmica što je ostalo i prvi smo”, poručuje jedan komentator, čini se sarkastično, a drugi dodaje: “Zamoliti Valdasa ako nije napustio granice Hrvatske da se odmah vrati.”

Previous articleVIDEO: Borbe u centru Hersona!
Next articleVodeći propagandist Kremlja pozvao Srbe da jave kao dobrovoljci za rusku vojsku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here