Home Mozaik Živući Nostradamus prorekao Treći svjetski rat: Izazvat će ga ekscentrični milijarder u...

Živući Nostradamus prorekao Treći svjetski rat: Izazvat će ga ekscentrični milijarder u borbi protiv Antikrista?

97
0

Ako je Elon Musk vitez templar koji brani novi poredak, tko ili, bolje rečeno, što bi mogao biti Antikrist? To je pitanje koje postavlja takozvani živući Nostradamus, piše Daily Star.

Živući Nostradamus vidio je budućnost i vjeruje da bi Treći svjetski rat mogla izazvati borba Elona Muska protiv Antikrista. Istraživač paranormalnog Athos Salomé (36) rekao za Daily Star da bi Musk mogao biti vitez templar i te je prorekao da će se Antikrist vratiti u 2023. godini. On tvrdi da će čelnik Ruske pravoslavne crkve patrijarh Kiril postati zakleti Muskov neprijatelj.

U siječnju 2019. Kirill je rekao da je pozvao javnost da bude oprezna pri korištenju “mobilnog interneta” jer on predstavlja “priliku za postizanje globalne kontrole nad ljudskom rasom”. “Antikrist je osoba koja će biti na čelu interneta, kontrolirajući cijelo čovječanstvo”, rekao je tada.

Athos sada kaže da psihijatri već ukazuju na to da je mobitel mogući Antikrist moderne ere, označavajući njegov povratak preko tehnologije, a ne preko osobe. Dalje citira psihijatricu Anu Beatriz Barbosu koja je rekla za brazilski podcast da je u apokalipsi zapisano da će ljudi biti mirno dominirani i obilježeni znakom na čelu i dlanu.

Ana je objasnila da se ovaj znak može protumačiti kao sam mobilni telefon, budući da uređaj, kada se stavi na dlan, reflektira njegovu svjetlost točno u središte čela.

Antikrist će doći iz države unutar države?

Govoreći o tome kako milijarder Musk ima revolucionarnu tehnologiju, Athos je rekao za Daily Star: “Sjetite se da sam prošle godine, kada je moje proročanstvo upućivalo na ovog poduzetnika, upozorio na mogućnost da čovječanstvo, u novom poretku, brani vitez templar, koji bi se eventualno mogao boriti protiv takozvanog Antikrista. Vrijedi podsjetiti da je misija vitezova templara, koju su postavili redovnici ratnici, bila zaštititi stanovništvo koje je željelo doći do Svete zemlje. Ali ako je Elon Musk vitez templar, tko će onda biti Antikrist?”.

Atos naglašava da će Antikrist doći iz države unutar druge države, poput Rima. Vjeruje da bi materijalizacija ove mitske figure mogla doći iz novih tehnologija, umjetne inteligencije i robotike. “Svi nedavni događaji u svijetu, od pandemije koronavirusa do genocida u Iranu, nekako su međusobno povezani”, rekao je Athos.

Objašnjavajući svoje proricanje budućnosti, živući Nostradamus je rekao da njegova predviđanja potječu iz proučavanja okultizma, matematičkih primjena i proračuna te da se temelje na kabali.

Athos je dodao: “Moje vizije i predviđanja temelje se na znanosti i nasljeđu mojih predaka. Znanost ne odobrava paranormalno, ali dokazuje da je tehnološka znanost ista stvar koja se koristi na različite načine. Uključujući kabalu, koja donosi najveće misterije i prosperitet svemira. Jednostavno je, moć je u vama”.

Previous articleHit snimka kruži društvenim mrežama: Gvardiolin suigrač ispitivao ga na njemačkom, pogledajte Joškovu reakciju
Next articleRoy Keane ispričao kakav mu je bio prvi spoj sa suprugom. Voditelj ostao bez teksta (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here