Home Sport Roy Keane ispričao kakav mu je bio prvi spoj sa suprugom. Voditelj...

Roy Keane ispričao kakav mu je bio prvi spoj sa suprugom. Voditelj ostao bez teksta (VIDEO)

105
0

Ni kao igrač ni kao ekspert Roy Keane se nikad nije bojao reći što misli, uvijek je bio realan i izravan, a ispostavlja se da je takav uvijek bio i privatno. Na gostovanju u Showu Tommyja Tiernana ispričao je anegdotu s prvog spoja sa svojom suprugom Theresom koja je voditelja ostavila bez teksta.

“Imali smo samo jedan pravi spoj koji uopće nije dobro prošao”, započeo je Keane, koji je Theresu upoznao 1992., godinu prije nego što će iz Nottingham Foresta prijeći u Manchester United. Kad ga je domaćin tražio da pojasni, Keane je ispričao:

“Prošao je vrlo loše. Kad smo se upoznali, popio sam nekoliko pića pa je razgovor bio nešto drukčiji. Kad sam došao po nju, vozili smo se i pitao sam je želi li u kino. Jer tamo možeš barem samo gledati film i ne moraš puno pričati. Rekla je: ‘Ne, bila sam sinoć s prijateljicama.’

A ja si mislim kako ima i drugih filmova. Pa sam je pitao želi li ići na piće, nije htjela ni to. Doslovno sam je dovezao pred njen auto, sve je trajalo možda 10-15 minuta. Pitala me što to radim.

Rekao sam: ‘Pa, ne želiš na piće, ne želiš u kino, što još možemo raditi?’ Izašla je iz auta, a ja sam joj rekao: ‘Možda se vidimo idući tjedan’. Odgovorila je kako misli da nećemo i zalupila vratima. I to nam je bio prvi spoj.”

Voditelj je ostao bez teksta nakon priče dok se publika smijala. Keane je nakon toga zaključio priču: “I još smo vjenčani”.

Previous articleŽivući Nostradamus prorekao Treći svjetski rat: Izazvat će ga ekscentrični milijarder u borbi protiv Antikrista?
Next articleWau, što je napravila žena s testom za trudnoću! Zbog bizarnog iznenađenja ljudima se okreće želudac (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here