Home Sport Župarić dolazi umjesto Mitrovića, Bradarić u Fiorentini?

Župarić dolazi umjesto Mitrovića, Bradarić u Fiorentini?

2009
0

Na Rujevici su blizu zaključenja priče oko pronalska zamjene za Mateja Mitrovića. Prema neslužbenim informacijama u tijeku su pregovori oko angažmana braniča talijanskog A ligaša pescare Daria Župarića. Dođe li do dogovora, 24-godišnji središnji branič na Kvarner bi došao na posudbu, a riječki bi prvoligaš na ljeto imao pravo prvootkupa, javlja Radio Rijeka.

Župarić, koji je iz Cibalije u Pescaru došao u ljeto 2013., ove je zime bio na korak od odlaska u Tursku. Pregovori o posudbi s tamošnjim prvoligašem Kasimpašom propali su u samoj završnici. U ovim pregovorima dobra volja i želja za zaključenjem posla postoji na obje strane, a hoće li Bijeli dobiti istinsko pojačanje, trebalo bi biti poznato vrlo brzo.

Bradarić u Fiorentini?

25-godišnji veznjak ‘bijelih’ Filip Bradarić je blizu dogovora s talijanskim prvoligašem Fiorentinom! Očekuje se da će Bradarić potpisati ugovor s Fiorentinom tijekom aktualnog zimskog prijelaznog roka, ali i ostati na posudbi u Rijeci do kraja sezone. Bilo bi to rješenje koje bi zadovoljilo sve strane jer bi Bradarić ostvario unosan transfer u inozemstvo, ali i ostao pomoći Rijeci koja će u proljetnom dijelu hrvatskog prvenstva braniti šest bodova prednosti pred Dinamom. SportCom piše da bi Rijeka na ljeto, kada transfer bude i formalno realiziran, trebala zaraditi oko 4,5 milijuna eura odštete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here