Home Vijesti Zvončari presudili Smradišćini!

Zvončari presudili Smradišćini!

1778
3
31925_290053404455785_1528568824_n
foto: facebook

Finale Riječkog karnevala ovog je puta obilježila ‘diverzantska’ akcija Halubajaca koji su za vrijeme prolaska Halubajskih zvončara razvukli transparente ‘Dosta nam je deponija!!!’ i ‘Učinimo nešto da ne bude kasno’. Zvončari su u jednom trenutku prihvatili transparent ‘Dosta nam je deponija’ i nosili ga prema centralnoj bini gdje je trebao biti gradonačelnik Obersnel. Riječki gradonačelnik je međutim na vrijeme nestao nakon što mu je Meštar Toni vrati ključeve grada.

3 COMMENTS

  1. Dobar je znak za ovaj kraj da su Halubajci rekli NE SDP-u i projektu Marišćina, koji je od početka bio zamišljen kao prazna vreća u koju će se sljevati novci sa svih strana, da bi završili kod podobnih, s smeće “zbrinuto” reda radi i bez struke, koja je po običaju politike SDP-a bila potpuno nevažna. Petrca kao najvećeg izvršioca te politike će se nagraditi mjestom u županiji? Smrad je konačno došao na naplatu.

  2. A što je bilo od ideje marčeljskih zvončara da niti ne dođu na Karneval – prevladalo mišljenje da ne treba gristi ruku koja te hrani, barem ne prejako?

  3. @Nome. Ne pretjeruj.Zvončari su autentični predstavnici ovog kraja, a lažni komunisti nisu, niti će ikad biti. Vrijeđaš ljude koji daju nesebično sami sebe, a vlast ih koristi u svojim potrebama da bi pokazali svoju uspješnost.Zvončari će opstati, ali ova vlast sigurno neće opstati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here