Home Vijesti Zvončari presudili Smradišćini!

Zvončari presudili Smradišćini!

2156
3
31925_290053404455785_1528568824_n
foto: facebook

Finale Riječkog karnevala ovog je puta obilježila ‘diverzantska’ akcija Halubajaca koji su za vrijeme prolaska Halubajskih zvončara razvukli transparente ‘Dosta nam je deponija!!!’ i ‘Učinimo nešto da ne bude kasno’. Zvončari su u jednom trenutku prihvatili transparent ‘Dosta nam je deponija’ i nosili ga prema centralnoj bini gdje je trebao biti gradonačelnik Obersnel. Riječki gradonačelnik je međutim na vrijeme nestao nakon što mu je Meštar Toni vrati ključeve grada.

Previous article30. Međunarodna karnevalska povorka upisana u dugu povijest Riječkog karnevala
Next articleKina postala najveća svjetska trgovačka sila!

3 COMMENTS

  1. Dobar je znak za ovaj kraj da su Halubajci rekli NE SDP-u i projektu Marišćina, koji je od početka bio zamišljen kao prazna vreća u koju će se sljevati novci sa svih strana, da bi završili kod podobnih, s smeće “zbrinuto” reda radi i bez struke, koja je po običaju politike SDP-a bila potpuno nevažna. Petrca kao najvećeg izvršioca te politike će se nagraditi mjestom u županiji? Smrad je konačno došao na naplatu.

  2. A što je bilo od ideje marčeljskih zvončara da niti ne dođu na Karneval – prevladalo mišljenje da ne treba gristi ruku koja te hrani, barem ne prejako?

  3. @Nome. Ne pretjeruj.Zvončari su autentični predstavnici ovog kraja, a lažni komunisti nisu, niti će ikad biti. Vrijeđaš ljude koji daju nesebično sami sebe, a vlast ih koristi u svojim potrebama da bi pokazali svoju uspješnost.Zvončari će opstati, ali ova vlast sigurno neće opstati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here