web_banneri_250x250_i_728x90
Biznis

Otvoren Planet Tuš Kopar – trgovačko-zabavni centar 21. stoljeća

Otvoren Planet Tuš Kopar – trgovačko-zabavni centar 21. stoljeća

Najveći trgovačko-zabavni centar u Sloveniji, Planet Tuš Kopar, otvara svoja vrata zadnji dan mjeseca ožujka. Njegova trgovačka ponuda s više od 50. poznatih brendova mjeri se s najboljim i najpoznatijim europskim trgovačkim centrima. Trgovačku ponudo dopunjuje različiti izbor sadržaja namijenjenog slobodnom vrijemenu – moderan bowling centar s diskom i prostorom za koncerte, najveće multipleks kino na području Istre, biljard, fitnes, dječje igralište i raznolika ponuda ugostiteljstva. S početkom rada, centar će otvoriti više od 300 novih radnih mjesta, a više od 150 zaposlenih su djelatnici u okviru poslovanja Tuš Holdinga.

137_planet_tus_koper[1]

U objektu, veličine 70.000 kvadratnih metara, što je površina 10 nogometnih igrališta, na jednom mjestu udružena je ponuda kupovine, zabave, rekreacije, ugostiteljstva, druženja i uživanja u slobodnom vremenu. Koncept Planeta Tuš proizlazi iz koncepta najsuvremenijih trgovačko-zabavnih centara, a najnoviji u lancu Tuševih Planeta je i najveći u Sloveniji do sada. Planet Tuš Kopar je peti po redu Tušev trgovačko-zabavni centar i slijedi Planete u Celju, Mariboru, Kranju i Novom mestu. U njegovu izgradnju, Tuš Nekretnine uložile se više od 61 milijuna eura investicijskoga kapitala i otvorili više od 300 novih radnih mjesta, čime Planet u Kopru predstavlja jednu od najvećih domaćih investicija u trgovačkoj branši i jednu od najvećih privatnih investicija u Sloveniji.

Trgovačka ponuda Planeta Tuš u Kopru sadrži Tušev hipermarket, s ponudom većom od 30 tisuća proizvoda i posebnim naglaskom na svježem programu, multimedijski centar Tušmobil, Tuš drogeriju, banku, frizerski salon i turističku agenciju te 50 drugih trgovačkih i uslužnih trgovina. Među njima bit će i poznati bredovi kao što su Baby centar, Bershka, Calvin Klein, C&A, Daichmann, H&M, Hervis, Leonardo, Limoni, MASS, Mexx, New Yorker, Osh Kosh&Kanz, Peko, Penny Black, S. Oliver, Stradivarius, Technomarket, Top Shop, Zara. Neki od brendova prvi puta će se predstaviti u Planetu Tuš na području Istre, a Salsa Jeans i Jennyfer se u Kopru predstavljaju premijerno i u Sloveniji.

Trgovačka ponuda je dopunjena s različitim mogućnostima zabave, rekreacije i druženja za cijelu obitelj. Na jednom mjestu nudi multipleks kino, bowling, biljard, fitnes, dječje igralište, disko i prostor za koncerte i raznoliku ugostiteljsku ponudu.

Sa 6 kino dvorana, u kojima je 1498 sjedala, Planet Tuš je najveće kinematografsko središte Istre. Moderne i tehnološki suvremene dvorane bit će opremljene s iznimnim zvučnim i vizualnim efektima, mogućnosti 3D projekcija, velikim filmskim platnima i udobnim sjedalima. Lanac Planeta Tuš s otvaranjem novoga multipleks kina u Kopru po broju dvorana i mjesta preuzima primat među slovenskim kinooperaterima.

Bowling centar Planet Tuš Kopar gostima će ponuditi modernu bowling dvoranu s više od 14 elektronskih bowling staza. Krajem svakoga tjedna u Bowling disku, koji može primiti i do 1400 gostiju, organizirat će se različiti koncerti te zabave s najboljim domaćim i inozemnim DJ-evima.

Planet Tuš će nuditi i mogućnost igranja biljarda i rekreaciju u suvremeno opremljenom fitnes klubu. Pored toga, u Planetu je i veliko dječje igralište s modernim igračkama, kutkom za penjanje i vilinskim kutom, u kojem će se redovno organizirati različite kreativne radionice, satovi čitanja i rođendanske zabave. Raznolik sadržaj dopunjavat će i ugostiteljska ponuda – s restoranom, slastičarnica, kavana i bar. Za mlade mame rezervirana su šira, posebno njima namijenjena parkirna mjesta.

Pored toga, Planet Tuš Kopar poseban je i zbog svoje ekološke note. Racionalna gradnja, uporabljena pri oblikovanju i gradnji objekta, osnova je u Tuš Nekretninama koju su nadogradili s uvođenjem različitih tehnologija, s ciljem smanjenja utjecaja objekta na okoliš i manju uporabu energije. Zbog veličine posebno ističu banku leda odnosno akumulator leda, koji za rashlađivanje koristi jeftiniju noćnu energiju te potom hladni zrak u toku dana ispušta u objekt.

Otvorenje Planeta Tuš Kopar bit će vrlo zanimljivo 10-dnevno otvaranje, prilagođeno različitim ukusima i generacijama. Organizatori najavljuju puno događaja za djecu, odlične koncerte grupe Kingston i Tabu te Jana Plestenjaka i nastup jedne od najpopularnijih grupa talijanskih stripera. Otvaranje će biti tek početak, jer će Planet Tuš sa zanimljivim i raznolikim događajima sigurno biti centar gradskih događanja kroz cijelu godinu.

View Comments (4)

4 Comments

 1. KIKIZ

  March 13, 2010 at 12:20

  Mirko Tuš je jako hrabar kada to radi u gradu od 25.000 stanovnika i te HR u blizini čiji su građani financijski iscrpljeni.
  Da će se srednja klasa iz TS doći zabavljati u KP….čisto sumljam.
  U početku sve će biti puno ,a onda.. turisti koji idu u Istru kroz KP tamo ni ne staju , ni ne poznaju to mjesto – samo jedno od mnogih na njihovom putu do mora.

 2. Kriss

  June 10, 2010 at 18:39

  Molim te ne lupetaj gluposti…da jadni građani naši, totalno financijski iscrpljeni ali se uredno peglaju kartice bilo to u Kopru ili negdje drugdje…uostalom što tebe briga tko šta otvara…a čisto za tvoju informaciju najviše u kupaca u Planet Tušu je upravo iz Hrvatske tj Rijeka, Istra, Zagreb i okolna manja mjesta…jer je puno jeftinije nego kod nas…a umjesto da njurgaš stalno odi i kupi se nešto fino na karticu….kao i svi ostali!!!!!

 3. lovre

  June 10, 2010 at 23:34

  Oho!
  Pa ovdje prolaze i plaćeni oglasi!
  Jes trubilo onaj Obi!
  Mogo je kapnut kakvu kinntu pa da se fali i ono čudo od betona što će niknuti na krnjevu!!!!

 4. šeherezadaaaaaaaaaaa

  December 22, 2010 at 18:36

  ma dajte, to je superrr!
  tamo je d bessttttttttttttttttttttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

dina_petrokemija_0_0_468X10000

Ministarstvo zaštite okoliša: Dina je sigurna, kemikalije čuvaju zaštitari

spSeptember 2, 2016
volpikrk

Rekordan promet riječke zračne luke

spAugust 28, 2016
jadran

Nadzorni odbor Jadrana prihvatio plan investicija od preko 83 milijuna kuna

spAugust 25, 2016
jadran

Država bi založila dionice Jadrana, radnici traže neisplaćene plaće

spAugust 19, 2016
lukarijeka

Luka Omišalj 74% u plusu, Rijeka 40% u minusu!

spAugust 16, 2016
3maj

Neto dobit poduzetnika u PGŽ veća za 218,8%

spAugust 11, 2016
autocesta

Kinezi grade autocestu Križišće – Žuta Lokva?

spAugust 4, 2016
lukarijeka

Pad prometa i gubici Luke Rijeka u prvoj polovici godine

adminJuly 29, 2016
janaf

Janaf ostvario 56 posto veću neto dobit nego prošle godine

spJuly 28, 2016