Biznis

Otvoren Planet Tuš Kopar – trgovačko-zabavni centar 21. stoljeća

Otvoren Planet Tuš Kopar – trgovačko-zabavni centar 21. stoljeća

Najveći trgovačko-zabavni centar u Sloveniji, Planet Tuš Kopar, otvara svoja vrata zadnji dan mjeseca ožujka. Njegova trgovačka ponuda s više od 50. poznatih brendova mjeri se s najboljim i najpoznatijim europskim trgovačkim centrima. Trgovačku ponudo dopunjuje različiti izbor sadržaja namijenjenog slobodnom vrijemenu – moderan bowling centar s diskom i prostorom za koncerte, najveće multipleks kino na području Istre, biljard, fitnes, dječje igralište i raznolika ponuda ugostiteljstva. S početkom rada, centar će otvoriti više od 300 novih radnih mjesta, a više od 150 zaposlenih su djelatnici u okviru poslovanja Tuš Holdinga.

137_planet_tus_koper[1]

U objektu, veličine 70.000 kvadratnih metara, što je površina 10 nogometnih igrališta, na jednom mjestu udružena je ponuda kupovine, zabave, rekreacije, ugostiteljstva, druženja i uživanja u slobodnom vremenu. Koncept Planeta Tuš proizlazi iz koncepta najsuvremenijih trgovačko-zabavnih centara, a najnoviji u lancu Tuševih Planeta je i najveći u Sloveniji do sada. Planet Tuš Kopar je peti po redu Tušev trgovačko-zabavni centar i slijedi Planete u Celju, Mariboru, Kranju i Novom mestu. U njegovu izgradnju, Tuš Nekretnine uložile se više od 61 milijuna eura investicijskoga kapitala i otvorili više od 300 novih radnih mjesta, čime Planet u Kopru predstavlja jednu od najvećih domaćih investicija u trgovačkoj branši i jednu od najvećih privatnih investicija u Sloveniji.

Trgovačka ponuda Planeta Tuš u Kopru sadrži Tušev hipermarket, s ponudom većom od 30 tisuća proizvoda i posebnim naglaskom na svježem programu, multimedijski centar Tušmobil, Tuš drogeriju, banku, frizerski salon i turističku agenciju te 50 drugih trgovačkih i uslužnih trgovina. Među njima bit će i poznati bredovi kao što su Baby centar, Bershka, Calvin Klein, C&A, Daichmann, H&M, Hervis, Leonardo, Limoni, MASS, Mexx, New Yorker, Osh Kosh&Kanz, Peko, Penny Black, S. Oliver, Stradivarius, Technomarket, Top Shop, Zara. Neki od brendova prvi puta će se predstaviti u Planetu Tuš na području Istre, a Salsa Jeans i Jennyfer se u Kopru predstavljaju premijerno i u Sloveniji.

Trgovačka ponuda je dopunjena s različitim mogućnostima zabave, rekreacije i druženja za cijelu obitelj. Na jednom mjestu nudi multipleks kino, bowling, biljard, fitnes, dječje igralište, disko i prostor za koncerte i raznoliku ugostiteljsku ponudu.

Sa 6 kino dvorana, u kojima je 1498 sjedala, Planet Tuš je najveće kinematografsko središte Istre. Moderne i tehnološki suvremene dvorane bit će opremljene s iznimnim zvučnim i vizualnim efektima, mogućnosti 3D projekcija, velikim filmskim platnima i udobnim sjedalima. Lanac Planeta Tuš s otvaranjem novoga multipleks kina u Kopru po broju dvorana i mjesta preuzima primat među slovenskim kinooperaterima.

Bowling centar Planet Tuš Kopar gostima će ponuditi modernu bowling dvoranu s više od 14 elektronskih bowling staza. Krajem svakoga tjedna u Bowling disku, koji može primiti i do 1400 gostiju, organizirat će se različiti koncerti te zabave s najboljim domaćim i inozemnim DJ-evima.

Planet Tuš će nuditi i mogućnost igranja biljarda i rekreaciju u suvremeno opremljenom fitnes klubu. Pored toga, u Planetu je i veliko dječje igralište s modernim igračkama, kutkom za penjanje i vilinskim kutom, u kojem će se redovno organizirati različite kreativne radionice, satovi čitanja i rođendanske zabave. Raznolik sadržaj dopunjavat će i ugostiteljska ponuda – s restoranom, slastičarnica, kavana i bar. Za mlade mame rezervirana su šira, posebno njima namijenjena parkirna mjesta.

Pored toga, Planet Tuš Kopar poseban je i zbog svoje ekološke note. Racionalna gradnja, uporabljena pri oblikovanju i gradnji objekta, osnova je u Tuš Nekretninama koju su nadogradili s uvođenjem različitih tehnologija, s ciljem smanjenja utjecaja objekta na okoliš i manju uporabu energije. Zbog veličine posebno ističu banku leda odnosno akumulator leda, koji za rashlađivanje koristi jeftiniju noćnu energiju te potom hladni zrak u toku dana ispušta u objekt.

Otvorenje Planeta Tuš Kopar bit će vrlo zanimljivo 10-dnevno otvaranje, prilagođeno različitim ukusima i generacijama. Organizatori najavljuju puno događaja za djecu, odlične koncerte grupe Kingston i Tabu te Jana Plestenjaka i nastup jedne od najpopularnijih grupa talijanskih stripera. Otvaranje će biti tek početak, jer će Planet Tuš sa zanimljivim i raznolikim događajima sigurno biti centar gradskih događanja kroz cijelu godinu.

View Comments (4)

4 Comments

 1. KIKIZ

  March 13, 2010 at 12:20

  Mirko Tuš je jako hrabar kada to radi u gradu od 25.000 stanovnika i te HR u blizini čiji su građani financijski iscrpljeni.
  Da će se srednja klasa iz TS doći zabavljati u KP….čisto sumljam.
  U početku sve će biti puno ,a onda.. turisti koji idu u Istru kroz KP tamo ni ne staju , ni ne poznaju to mjesto – samo jedno od mnogih na njihovom putu do mora.

 2. Kriss

  June 10, 2010 at 18:39

  Molim te ne lupetaj gluposti…da jadni građani naši, totalno financijski iscrpljeni ali se uredno peglaju kartice bilo to u Kopru ili negdje drugdje…uostalom što tebe briga tko šta otvara…a čisto za tvoju informaciju najviše u kupaca u Planet Tušu je upravo iz Hrvatske tj Rijeka, Istra, Zagreb i okolna manja mjesta…jer je puno jeftinije nego kod nas…a umjesto da njurgaš stalno odi i kupi se nešto fino na karticu….kao i svi ostali!!!!!

 3. lovre

  June 10, 2010 at 23:34

  Oho!
  Pa ovdje prolaze i plaćeni oglasi!
  Jes trubilo onaj Obi!
  Mogo je kapnut kakvu kinntu pa da se fali i ono čudo od betona što će niknuti na krnjevu!!!!

 4. šeherezadaaaaaaaaaaa

  December 22, 2010 at 18:36

  ma dajte, to je superrr!
  tamo je d bessttttttttttttttttttttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

ivan-kresic-ina-i-prof-dr-goran-palcevski-predstojnik-klinike-za-pedijatriju

INA KBC-u donirala medicinsku opremu za zbrinjavanje vitalno ugrožene novorođenčadi

spDecember 5, 2016
jan-uroda

Motivation Up Rijeka

spDecember 5, 2016
luka_rijeka_261113

Jakovčić i Radoš u Rijeci o spajanju Luke Rijeka s koridorom Baltik-Jadran.

spDecember 3, 2016
11-mln-putnica

Jadrolinija dočekala jubilarnog 11-milijuntog putnika

spDecember 2, 2016
lng

Poznati američki geopolitičar: Sad je pravi trenutak za izgradnju LNG terminala u Omišlju!

spNovember 30, 2016
vitallity-hotel-punta

Lošinjski Vitality Hotel Punta dobitnik prestižne nagrade Wellness Travel Award

spNovember 16, 2016
1477172729zimske-gume

Vrhunac potražnje za zimskim gumama: Koje su najtraženije veličine guma i brandova?

spNovember 14, 2016
130973_3db9faf9cb904c731574

U riječkome GAM-u iduće godine nastava bionike i geoinformatike

spNovember 5, 2016
2560

Američko izborno ludilo: Ako ni Clinton ni Trump ne dobiju većinu, predsjednik može postati i treći kandidat!

spNovember 4, 2016