Home Vijesti 10 novooboljelih od koronavirusa u PGŽ

10 novooboljelih od koronavirusa u PGŽ

3727
0

U protekla 24 sata u Primorsko – goranskoj županiji 10 je novoboljelih od koronavirusa. Riječ je o ljudima koji su pomorci te o osobama koje su zbog raznih poslova došli iz drugih krajeva Hrvatske u našu županiju, saznajte Radio Rijeka.

Imamo pet kontakata, riječ je o pet pomoraca, dok je od ostalih kontakata tu suprug osobe koja je bila na jednom druženju u Sloveniji, zatim povratnica iz Bosne i Hercegovine koja je došla po svoju majku, imamo bogoslova koji je vozio časne sestre iz Đakova, snimatelja iz Zadra i jedno dijete u Lovranu koje je bilo na liječenju u Zagrebu, ističe načelnica Stožera za zarazne bolesti PGŽ-a Đulija Malatestinić.

U idućim danima vjerojatno možemo očekivati i povećanje brojke zaraženih, ali dobra je vijest da svi novooboljeli imaju blage ili nikakve simptome bolesti. Župan Zlatko Komadina pozvao je građane da budu oprezni te da poštuju sve upute vezano za zaštitu zdravlja. U Primorsko-goranskoj županiji ukupno je 14 pozitivnih osoba, a do sada je ozdravilo njih 69.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here