Home Sport 14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard...

14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard Sessionu

723
0

14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard Sessionu

Ove subote, 23. veljače, na Gatu Karoline Riječke okupit će se najbolje snowboarderice i snowboarderi iz regije na 11. Carnival Snowboard Sessionu. Organizatori će prvi put, najmlađima omogućiti da besplatno naprave svoje prve snowboarderske korake na dječjoj stazi koja će biti postavljena odmah pored staze „za odrasle“.

U konkurenciji će se ove godine naći 14 natjecatelja i tri natjecateljice koji dolaze iz Austrije,Hrvatske, Slovenije i Rumunjske. Nagradni fond iznosi 1.200 eura, a jedinstvene Nixonove satove kući će ponijeti ukupni pobjednik s riječkog gradskog snowboard natjecanja i novosadskog CityJama, kao i izvođač najboljeg trika te najbolja među damama. O tome tko jenajbolji odlučit će suci, riječki dečki, Vid Barić i Matija Dukić. CarnivalSnowboardSession natjecateljima donosi bodove u World SnowboardTouru.

Dječja staza je ovogodišnji novitet Carnival SnowboardSessiona. Na njoj će djeca od tri do deset godina, uz pomoć iskusnih instruktora, besplatnomoćipo prvi put iskusiti stajanje i vožnju na snowboardu.

Za dobru atmosferu na Gatu Karoline Riječke, ove godine pobrinut će se eRvin i Deepstoned koji će natjecatelje i njihove trikove pratiti mješavinom  različitih glazbenih pravaca – d’n’b-a, diska, reggea, dancehalla, hip hopa, grimea i tripa. Nakon odlične zabave na Gatu Karoline Riječke okupljeni će se nastaviti družiti na Carnival DJ Sessionu u Ex Port Delti.

Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke organiziraju Carnival Snowboard Session kako bi promovirali snowboard te sa željom da Rijeka svojimgrađanima i posjetiteljima ponudi drugu vrstu zimskih radosti i bude bar najedan dan grad sa snježnom stazom najbliže moru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here