Sport

14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard Sessionu

14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard Sessionu

14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard Sessionu

Ove subote, 23. veljače, na Gatu Karoline Riječke okupit će se najbolje snowboarderice i snowboarderi iz regije na 11. Carnival Snowboard Sessionu. Organizatori će prvi put, najmlađima omogućiti da besplatno naprave svoje prve snowboarderske korake na dječjoj stazi koja će biti postavljena odmah pored staze „za odrasle“.

U konkurenciji će se ove godine naći 14 natjecatelja i tri natjecateljice koji dolaze iz Austrije,Hrvatske, Slovenije i Rumunjske. Nagradni fond iznosi 1.200 eura, a jedinstvene Nixonove satove kući će ponijeti ukupni pobjednik s riječkog gradskog snowboard natjecanja i novosadskog CityJama, kao i izvođač najboljeg trika te najbolja među damama. O tome tko jenajbolji odlučit će suci, riječki dečki, Vid Barić i Matija Dukić. CarnivalSnowboardSession natjecateljima donosi bodove u World SnowboardTouru.

Dječja staza je ovogodišnji novitet Carnival SnowboardSessiona. Na njoj će djeca od tri do deset godina, uz pomoć iskusnih instruktora, besplatnomoćipo prvi put iskusiti stajanje i vožnju na snowboardu.

Za dobru atmosferu na Gatu Karoline Riječke, ove godine pobrinut će se eRvin i Deepstoned koji će natjecatelje i njihove trikove pratiti mješavinom  različitih glazbenih pravaca – d’n’b-a, diska, reggea, dancehalla, hip hopa, grimea i tripa. Nakon odlične zabave na Gatu Karoline Riječke okupljeni će se nastaviti družiti na Carnival DJ Sessionu u Ex Port Delti.

Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke organiziraju Carnival Snowboard Session kako bi promovirali snowboard te sa željom da Rijeka svojimgrađanima i posjetiteljima ponudi drugu vrstu zimskih radosti i bude bar najedan dan grad sa snježnom stazom najbliže moru.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Rijeka gostovanjem u Pazinu uveličala proslavu 70. rođendana NK Pazinka

spMarch 23, 2019

Rijeka danas u Pazinu

spMarch 23, 2019

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.