Home Mozaik 15 naoružanih Turaka napalo boksača: Bila im je to greška života! (VIDEO)

15 naoružanih Turaka napalo boksača: Bila im je to greška života! (VIDEO)

536
0

Iako rođen u Kuvajtu, Mohamed Fadel Duboa svoju je boksačku karijeru gradio pod zastavom Irske.

Iza sebe je imao puno borbi u ringu, no najveća mu je zapravo bila na ulici.

Dubois se prisjetio događaja od prije sedam godina. U Istanbulu je boravio kao turist. U trenutku kada je htio uzeti flašu vode u poznatoj ulici sa bazarima, dogodilo se da je prevrnuo veliki broj flaša. Frustrirani vlasnik dućana opalio je drvenom palicom po boksaču, izazvavši tučnjavu koja je trajala nekoliko minuta. Dubois se odjednom našao okružen grupom ljudi koji su skočili u obranu vlasnika trgovine.

Začudo, bivši boksač svima se suprotstavio i hladno nokautirao prvog napadača. Nakon toga dvojica napadaju Dubu, jedan stolicom, drugi drvenom palicom. Međutim, ne uspijevaju ga srušiti na pod. Umjesto toga, boksač juri na 15-ak suparnika i zadaje nekoliko udaraca, nadajući se da će nekoga pogoditi.

Nakon što je video objavljen na internetu, Dubo je odmah uhitila turska policija. Navodno je optužen za napad i teške tjelesne ozljede. Na suđenju je rekao da se samo branio.

“Kada su boce pale, jedan čovjek u trgovini me pokušao udariti palicom. Zgrabio sam ga i bacio. Bio sam zbunjen. Onda je drugi krenuo na mene. Jedan me pokušao ubosti u leđa. Znao sam da sam bilo bi gotovo ako padnem dok me napadnu.”

Na suđenju je turski sudac Dubu oslobodio svih optužbi zbog nužne obrane, dok je vlasnik trgovine osuđen na 3,5 godine zatvora koju je u međuvremenu odslužio.

Previous articleMjesec dana nije obavila veliku nuždu pa pokazala trbuh: ‘Kao da sam u 8. mjesecu trudnoće’
Next articleNetko u Hrvatskoj je na Lotu večeras osvojio 14 milijuna kuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here