Home Sport Rijeci ‘procurilo’ na Stanovima!

Rijeci ‘procurilo’ na Stanovima!

438
0

Deset godina Rijeka je čekala pobjedu na Stanovima i do nje je došla predvođena braćom Sharbini i trenerom Ivančićem. Novi visoki poraz Zadrana (3:0) rezultirao je ostavkom trenera Dalibora Zebića. Riječani su angažiranije ušli u susret na Stanovima, ali Zadar se razbudio nakon 15 minuta. Najraspoloženiji je u momčadi Plavih Marin Tomasov; u 15. minuti izveo je slobodnjak s 25 metara, ali bez problema za vratara Rijeke Radmana. Zadrani su bez Terkeša koji je spreman tek za 15-ak minuta igre, dok Riječanima silno nedostaje veznjak Landeka. Domaći trener Zebić na teren je izveo defanzivniju postavu, bez klasničnog napadača.

Iako je Zadar kontrolirao utakmicu, Rijeka je preuzela vodstvo. U 38. minuti mrežu je zatresao Matija Matko koji je nakon ubačaja s lijeve strane s pet metara neometan glavom zabio za 0:1.

67. minuta gol za Rijeku! Strijelac je bio Anas Sharbini, nakon proigravanja sa starijim bratom Ahmadom. Lopta je kapetanu stigla na deset metara od gola iskosa s desne strane, a Anas nije propustio zabiti za povećanje vodstva.

80. minuta gol za Rijeku! Matko je s desne strane prebacio na lijevi bok gdje čeka kapetan Rijeke, cima vratara Ježinu koji pada na pod, a potom Sharbini zabija za 3:0. (Index.hr; foto: ezadar.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here