Home Sport 3.000 BBB-a unatoč zabrani kreće prema Rijeci, a Armada ih ugošćuje na...

3.000 BBB-a unatoč zabrani kreće prema Rijeci, a Armada ih ugošćuje na zapadu?!

2714
10

Na sjednici Izvršnog odbora HNS-a izglasana je mjera o zabrani gostovanja navijača svih hrvatskih klubova MAXtv Prve lige do kraja sezone. No, potvrdu takve odluke u četvrtak će morati donijeti i policija. Povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk izvijestio je kako je IO odluku donio jednoglasno, te kako se ona odnosi i na finale hrvatskog nogometnog Kupa u koji se u utorak plasirao zagrebački Dinamo.

‘Vlada opća zabrinutost u Savezu jer postupci službenih osoba koje prekidaju utakmice imaju snažan utjecaj na cijelo natjecanje. Aktivirali smo ovu snažnu mjeru, ali provedbu tek moramo potvrditi s policijom i klubovima. Ako bude sve u redu na snagu bi trebala skupiti sutra’, izvijestio je Cvrk te pojasnio:

‘Provodit će se samo na utakmica na kojima procjenjujemo kako su visoko rizične, a Udruga prvoligaša je tražila i rigidniji pristup.’

Zanimljivo je bilo čuti kako Cvrk komentira najave navijačkih skupina kako će svoje rivale pozivati na druge tribine.

‘Lijepo je što svjedočimo takvim akcijama pa makar one bile i izazvane našim planom. To navijačima neće biti zabranjeno’, kazao je Cvrk.

No, obzirom da je cijeli Zagreb oblijepljen plakatima na kojima se svi navijači Dinama pozivaju u Rijeku (Kantrida, subota 17h) novinara tportala zanimalo je kako će reagirati ako čak tri tisuće BBB-a – kako se najavljuje – iz inata krene prema Rijeci.

‘Znamo kakva je situacija no mi nemamo ustavno pravo zaustavljati navijače na autocesti, pogotovo one koji nema zabranu. No, sve detalje vezane na ovu temu raspravit ćemo na sastanku s policijom’, dodao je za tportal.hr Cvrk.

U četvrtak tijekom dana doznat ćemo što o novoj mjeri Izvršnog odbora HNS-a kaže policija.

Dodajmo ovome da Armada već vrši pripreme za ugošćavanje Bad Blue Boysa.

‘Vremena je malo, ali u Armadi ćemo napraviti koliko ćemo moći da ugostimo Dinamovce. Tako želimo pokazati da hrvatske skupine mogu, kada je najteže, opći interes staviti ispred svojih klupskih,’ kaže za tportal tajnik Udruge navijača Armada Denis Povh.

10 COMMENTS

  1. TO JE ZA POHVALU AKO JE TAJ POZIV POSLAN UISTINU DA POKAŽU ONIMA IZ HNS DA NISU DIVLJACI KAKO IH MAMIČ , MARKOVIĆ I SREBRIČ PROZIVAJU. ŽELIM DA ARMADA I BBB ovci NAVIJAJU I POZDRAVE POTEZ IGRAČA BEZ OBZIRA KOJI TIM GA NAPRAVIO.AKO SU MOGLI MLADI IZ CIJELE HRVATSKE STETI U OBRANU HRVATSKE TO MOGU I NAVIJAČI ,JER I IZ SVIH UDRUGA NAVIJAČA SU SUDIONICI DOMOVINSKOG RATA I MNOGI SU DALI ŽIVOTE ZA NJU, I NJIMA BI SIGURNO PUNO TO ZNAČILI DA SU UJEDINJENI JER TO JE ZNAK DA NISU DALI ŽIVOT ZA NIŠTA.

  2. očekuje se da zagrljeni zapjevaju šugava rijeko puna si srba i zora rudi dan se bijeli jebat ćemo zagreb cijeli. kakva lakrdija

  3. IDEMO ZAJEDNO!!!!! za ono zbog cega se zivi i zbog cega se umire! ZA NASE LJUBAVI I IDEALE!

  4. ma sve je to strava, hns jesu debilčine, ali ako ovo stvarno uspije postavlja se pitanje čemu sve one godine porazbijanih stakala i glava, čemu milioni utrošeni na muriju i osiguranje. ako to bude ja ne idem. da slušam šugavu rijeku na zapadu. možda da dođe samo ono pola armade koje bojsi ne bi pobili ili da se donesu vrbe pa da se sami protiv svih samoobjese neki sa zapada sa “krivim” prezimenima. sve mi skupa više gubi smisao majke mi.

  5. Svašta ! To nema veze sa navijanjem. Od 1962 do danas na naš Zapad nije kročila tuđinska noga!! Neka to bude prvi put pa onda neka se sve te nazovi navijačke skupine raspuste. Nađite mi jedan primjer takav u svijetu iz bilo kojeg perioda pa ću biti miran.Izgleda da je politika debelo ušla u Armadu,Torcidu i BBB.

  6. To bi bilo super. Za početak s razglasa se pušta Mamićev hit s Jubitoa- “Mućko đubre”, onda Drpić pokaže bulju purgerima i svećanoj loži, onda Boysi bace baklje na teren, onda dolazi do prekida susreta, onda se Rijeci pripišu 3 boda i onda se svi zajedno idemo nalokat, jer možda ostanemo u 1. Mamićevoj nogometnoj ligi 🙂

  7. pete,očito ne pratiš povijest.Obožavam Rijeku i sve riječko,ali očito si zaboravio gdje je hajduk igrao ligu prvaka 90-tih i tko je bio na našem Zapadu (nažalost!!!)…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here