Vijesti

Drugarska kritika ili sapunanje daske?

Drugarska kritika ili sapunanje daske?

Na pitanje je li Željko Jovanović na ledu kod premijera Zorana Milanovića danas gotovo nitko nije htio odgovarati. Jovanović je također odbio novinare koji su ga molili za komentar, a glasnogovornica Vlade na to se samo nasmijala i odbila svaki komentar.

Jedino je ministar uprave Arsen Bauk potvrdio da je Milanović doista kritizirao Jovanovića pred SDP-ovcima, ali da nije dobio dojam da je to bilo nešto strašno: ‘Milanović nije Jovanoviću rekao ništa što ne bi rekao bilo kome od nas. Nekoga je to možda iznenadilo pa je to malo preuveličao. U svakom slučaju nije to bilo ništa tako iznenađujuće.’

SDP-ovi izvori iz Globusa posvjedočili su da je na nedavnom sastanku u središnjici stranke Zoran Milanović učinio nešto što inače, navodno, vrlo rijetko čini, pred svima se obrušio na ministra Željka Jovanovića prigovarajući mu da svojim ponašanjem šteti ugledu Vlade. Tvrdi se, naime, da Milanović nema običaj nekoga kritizirati pred svima, nego u četiri oka.

‘Premijer ga je upozorio da stvara lošu percepciju u javnosti kako je nogomet glavna tema kojom se bavi i da probleme u nogometu treba ostaviti institucijama koje su za to zadužene’, rekao je jedan začuđeni ministar Globusu. Milanović, rekao je, nije bio grub prema Jovanoviću, ali je bilo jasno da nije zadovoljan kako radi.

‘Pa Jovanović se doveo u situaciju da mu Zdravko Mamić dijeli lekcije o pristojnosti. I to samo zato što je zapeo kao sivonja u namjeri da sruši Mamića, umjesto da je ostavio nadležnim institucijama da rade svoj posao’, rekao je neimenovani ministar.(tportal)

Midas

View Comments (6)

6 Comments

 1. Franjo Čabrijan

  April 18, 2012 at 20:54

  A može se pretpostaviti da je pritisak na Jovanivića znači i gubljenje pozicija Linića u Vladi i SDP-u, jer Jovanović je izbor Linić,kao što je Komadina bio izbor Linića. Sve to znači da Milanović sve značajnije jača svoju poziciju i u Vladi i u SDP-u.

 2. Oespenski

  April 18, 2012 at 21:42

  doktor Jovanović bi se htio zabaviti s psihopatom Mamićem, a Milanović ga koći jer estradnui i nogometnu mafiju ne smije puno čačkati jer uživaju njihove djelatnosti popularnost među masama.

  http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija

 3. buuuuu

  April 18, 2012 at 22:47

  Obruši se na Jovanovića, a ne vidi ono strašilo od ministrice Holly; baš je oku ugodna 🙂

 4. turbo_zemljak

  April 19, 2012 at 02:25

  http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pogledajte-projekt-zagreb-na-savi.html
  evo riječki kadrovi, uživajte. dok se jovo bavi pizdarijama, komadina se odmara, hrvatska radi a zagreb se gradi. uskoro se svi bumo selili, ne. još si budu malo promislili budeju nam delali nizinski cug ili ne. linić bude dal ideju, a zokač bu dal zadnju reč. kad budemo išli gore na posao jel bolje da vlakom idemo svaki dan ili da se stan zememo. ovak im delamo gužvu gore, tak i tak parkinga nema dost. ili je morti bolje da si ljudi v zagrebu zaradiju od stanarine kaj im bumo plaćali. ma kak got, bitno je da dela bu u zagrebu, a zagrebčanci na more tak i tak ne idu vlakom, već z autima, ne. a i pleso se bude zriktalo, omišalj bu služil da se tam dojdemo smijati kak je sve staro i potrgano, ha ha ha….

 5. Franjo Čabrijan

  April 19, 2012 at 09:28

  Evo pitanja za oporbu: Jučer na TV gledamo najavu Čačića o gradnji u Zagrebu u visini 1,2 milijarde eura za državnu administraciju, jasno na dug kojeg će cijela Hrvatska plaćati. A gdje se je izgubila decentralizacija države administrativno i novčano? Poznati doktor Ivaniš šuti, Lista za Rijeku se bavi garažom kod kosog tornja. I tako Rijeka tone, između ostalog što nemamo oporbe. Ma ne tone samo Rijeka, tonu svi osim Zagreba. Jakovčić jasno nema što reći. On je knez u Istri, pomalo rasprodaje Istru i to je njegov nivo.

 6. sralo

  April 19, 2012 at 10:04

  A što se drugo moglo drugo i očekivati od malog Jovana sa zvijezdom petokrakom na čelenci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Lista za Rijeku predstavila mjere za ljepši i sigurniji grad

spMay 21, 2019

Kamion izgorio kod Drage

spMay 21, 2019

17-godišnjak jurio centrom, bježao policiji pa izazvao prometnu nesreću

spMay 20, 2019

Lančani sudar na autocesti A6 u pravcu Rijeke

spMay 20, 2019

Spitzenkandidat socijaldemokrata posjetio Rijeku

spMay 19, 2019

Politico: HDZ 5, SDP 3, ŽZ 1, Amst 1, Most 1

spMay 19, 2019

Prometna nesreća pored željezničkog kolodvora

spMay 19, 2019

Vedrana Rudan: Hod zakurac!

spMay 18, 2019

Darijo Vasilić novi stari predsjednik Primorsko goranskog saveza

spMay 18, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.