Home Vijesti 31-godišnjak u Kostreni prijetio dostavljaču replikom pištolja pa na Pećinama nasrnuo na...

31-godišnjak u Kostreni prijetio dostavljaču replikom pištolja pa na Pećinama nasrnuo na stariju osobu!

133
0

Podnošenjem kaznene prijave protiv 31-godišnjeg hrvatskog državljanina za počinjenje prijetnje rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.

Policija 31-godišnjaka sumnjiči da je 20. veljače u Kostreni u ranim jutarnjim satima uputio prijetnje dostavljaču tiska pri tome koristeći repliku pištolja, a koje su kod 54-godišnjeg oštećenika izazvale bojazan za život.
U okviru kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga osobnog vozila kojim se osumnjičenik koristi gdje je uz repliku navedenog pištolja pronađen i lijek metadon u tekućem obliku za koji nije imao potrebnu medicinsku dokumentaciju.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela prijetnje, 31-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku. K tome je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o suzbijanju zlouporabe droge.

Pored navedenog, dosadašnjim istraživanjem je utvrđeno da je 31-godišnjak u utorak, 28. veljače, na području Pećina u Rijeci, u ulici Janka Polić Kamova oko 9.40 sati, prijetio još jednoj starijoj muškoj osobi, ali je tada, navodno, i fizički nasrnuo na nju.

Budući da se ta oštećena starija osoba još uvijek nije javila u policiju za davanje iskaza, pozivamo je još jednom da se javi u II. policijsku postaju Rijeka u Gundulićevu ulicu br. 7 kako bi se prikupile sve relevantne činjenice o ovom događaju i dovršilo kriminalističko istraživanje.

Previous articleUkrajinska diverzantska skupina ušla u Rusiju, čuju se eksplozije!
Next articleDjevojka radila uredski posao za 800 eura mjesečno i s ugovorom na određeno, “Zahvaljujući Onlyfansu sada zaradim 30000 eura mjesečno”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here