Home Mozaik Djevojka radila uredski posao za 800 eura mjesečno i s ugovorom na...

Djevojka radila uredski posao za 800 eura mjesečno i s ugovorom na određeno, “Zahvaljujući Onlyfansu sada zaradim 30000 eura mjesečno”

228
0

Sve do prošle godine radila sam uredski posao za plaću koja se kretala između 800 i 1200 eura mjesečno

Od zaposlenice s ugovorom na određeno do samostalne poduzetnice na Onlyfansu. Arianna Orazi ima 21 godinu i dolazi iz talijanskog grada Pesara u kojem je do prošle godine radila za plaću koja se kretala između 800 i 1200 eura mjesečno. „Htjeli su obnoviti moj ugovor, ali – objasnila je za Corriere Adriatico – tjedan dana nakon otvaranja mog kanala na Onlyfansu, predomislili su se i ja sam ostala bez posla. Nisu mi eksplicitno rekli, ali sam brzo shvatila pravi razlog”.

Mlada djevojka iskoristila je priliku i odlučila je pokrenuti biznis putem platforme za odrasle. Prije osam mjeseci odletjela je na Kanarske otoke i odande objavljuje fotografije i snimke na kojima zarađuje od 6000 do 30.000 eura mjesečno. U Pesaru je napustila svoju obitelj, koja se isprva protivila njezinom preokretu, a iza sebe je ostavila predrasude i licemjerje. Sve je počelo nakon što sam vidjela video djevojke koja je objasnila da zarađuje deset tisuća eura mjesečno polijevajući se mlijekom kako bi udovoljila zahtjevima mušterija: «Počela sam iz znatiželje s jednostavnim fotografijama u donjem rublju kakve možete vidjeti kontinuirano na mnogim društvenim mrežama. U samo jednom vikendu zaradila sam onoliko koliko sam ranije zarađivala u mjesec dana». Ali Arianna ima vrlo jasne ideje i to neće biti njezin posao za cijeli život: iskoristit će ga da uštedi nešto novca i zatim stvori nešto konkretnije za svoju budućnost.

Previous article31-godišnjak u Kostreni prijetio dostavljaču replikom pištolja pa na Pećinama nasrnuo na stariju osobu!
Next articleIz Ekvadora preko Rijeke krijumčarili hrpu kokaina!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here