Home Mozaik 321 dan se pravio mrtav i sve snimao kamerom: Ono što mu...

321 dan se pravio mrtav i sve snimao kamerom: Ono što mu se nakon toga dogodilo je najbizarnije od svega (VIDEO)

173
0

Josh Naley iz Kentuckyja, 321 dan se pravio mrtav i sve snimao kamerom te objavljivao na Tik Toku, a onda mu se ispunila najveća želja. Uspio je dobiti ulogu u najgledanijoj američkoj seriji CSI.

Bio je vrlo uporan, jer je gotovo godinu dana na društvenoj mreži Tik Tok objavljivao snimke na kojima se pretvarao da je mrtav čovjek. Svaki mjesec bio je sve bolji i bolji, a nakon što je postao viralni hit uspio je zapaziti ekipu serije CSI koja mu je ponudila ulogu mrtvaca.

@living_dead_josh #whoswatching #foryoupage #csivegas #fyp ♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Medijima je objasnio da nema glumačkog iskustva, ali da je s vremenom naučio biti vjerodostojni mrtvac.

– Ne volim pričati pred kamerama, ali lako mogu leći i ponašati se kao da sam mrtav. Nakon što sam objavio više od 300 ovih postova, postajao sam sve bolji i bolji. U početku ste me mogli vidjeti kako dišem ili lažnu krv koja je izgledala jako loše. “Tada sam odlučio prestati koristiti krv i bolje sam držao dah”, rekao je Josh.

Previous article‘Čuo sam unuka kako vrišti i zatekao zvijer s njegovom nogom u čeljustima’: Dječak se igrao u dvorištu kad je iz okolne šume izašao medvjed
Next articleOdbor za zdravstvo Američkog Senata: Covid-19 je ‘najvjerojatnije’ procurio iz laboratorija u Kini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here