Home Mozaik 35-godišnjak se nikako ne može poseksati: ‘Žene mi se smiju kad vide...

35-godišnjak se nikako ne može poseksati: ‘Žene mi se smiju kad vide veličinu mog penisa’

59
0

Muškarac u tridesetima nema sreće u seksu, zbog njegovog malog penisa žene odbijaju intiman odnos s njim

35-godišnjak se našao u problemu zbog svog penisa koji je jako mali pa se žene ne žele seksati s njim.

Odlučio je potražiti pomoć psihijatrice pa joj je napisao: “Žene mi se smiju kad vide veličinu mog penisa. Imam 35 godina i sam sam. Imao sam dosta veza za jednu noć i privlačim žene kad izlazim s prijateljima, ali to nikad ne ide dalje od jednog spoja.”

Objasnio joj je u čemu je problem: “Moj penis je mali. Mali je kada je u normalnom stanju, a i kada je uspravan. Kad igram nogomet vidim da nisam dorastao momcima u svlačionicama. Zadnje dvije žene s kojima sam bio hihotale su se kad smo počeli biti intimni. Ne znam što da radim.”

Psihijatrica mu je na to rekla: “Svi znamo da veličina nije bitna. Rijetko dobijem poruku od žene koja kaže da joj partner nema dovoljno velik penis. Uspoređivanje sebe s drugim dečkima samo obara vaše samopouzdanje.”

“Nemojte se previše zaokupiti vezama za jednu noć. Umjesto toga, pokušajte se više usredotočiti na razvoj svojih odnosa. Vaša partnerica će vas tada odvesti u krevet kao osobu. Neće biti usredotočena samo na ono što je u vašim hlačama”, savjetovala mu je, piše The Sun.

Previous articleOršić ponovno neće konkurirati za utakmicu Premier lige?
Next articleFOTO: I Zlatko Komadina podržao hit-predstavu o Lepoj Breni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here