Home Sport 4. kostrenski triatlon

4. kostrenski triatlon

750
0

U organizaciji Triatlon kluba „Rival“, u petak i subotu, 23. i 24.srpnja 2010., u Kostreni, u uvali Žurkovo starta „4. kostrenski triatlon“-9.Rival Open“. Rivalovci su se potrudili da ovogodišnji Kostrenski triatlon bude pravi sportski i humanitarni spektakl. Tako, u petak, 23.srpnja 2010., starta humanitarna urka štafeta celebritya, medija, udruga, tvrtki, institucija, rekreativaca pod nazivom „Dobrota“. Spektakl kreće u 18.00 sati ždrijebanjem štafeta celebritya, a utrka starta u 19.00 sati. Prihod od startnina utrke „Dobrota“ ide u korist djece Udruge za skrb autističnih osoba iz Rijeke, Doma Ivana Brlić Mažuranić iz Lovrana i Udruge slijepih PGŽ-a. Utrka završava u 20.00 sati, u 20.15 sati je proglašenje najboljih štafeta, a zatim je do ranih jutarnjih sati veliki party.

U utrci sudjeluju Vladimir Miholjević, Robert Kišerlovski, Mario Valentić, Marko Strahija, Davor Car, Neno Pavinčić, Davor Grić, Antonela Malis, Ivana Delač, Lada Szabo Kajfež, Vitomir Maričić i Prva hrvatska sveučilšna ekspedicija Kilimanjaro/2010, Darija i Iris Bostjančić, Marina Tomašević, Duško Modrinić, Stipe Drviš, Mario Šivolija, Ana Radišić, Petra Volf, Jelena Kovačević, Lucio Slama, Miloš Milošević.

Subotu, 24. srpnja, od 11.00 sati startaju sportske utrke, koje se boduju za Kup Hrvatske i međunarodni Kup „Circuito Alto Adriatico“, pa u Kostrenu dolaze i jaka imena europskog triatlona.
Prve su po satnici utrke aquatlona za djecu. U 13.00 sati utrka je u supersprintu za kadete i juniore i glavna utrka u sprint triatlonu za žene, a u 17.00 sati start je glavne utrke u sprint triatlonu za muškarce. Proglašenje pobjednika je u 19.30 sati. Udruženje obrtnika Rijeka-Sekcija ugostitelji pripremat će veliki pasta party za natjecatelje i publiku.

Svi zainteresirani rekreativci, udruge, tvrtke i institucije mogu okupiti ekipu i složiti štafetu od tri člana (jedna osoba za plivanje, jedna za vožnju bicikle i jedna za trčanje) i sudjelovati u utrci „Dobrota“. Sve informacije i prijave su na www.kostrenatriathlon.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here