Home Mozaik 8 muškaraca joj napravilo velik broj djece: Ovo je napravila pred kamerama,...

8 muškaraca joj napravilo velik broj djece: Ovo je napravila pred kamerama, nacija zgrožena (VIDEO)

279
0

Žena koja se oglašava na društvenoj mreži s profilom PhiPhi smatra da je matematičko pitanje što je imala toliko partnera. Iako je nekim ljudima više od jednog djeteta veliki problem, drugi su očito daleko zadovoljniji cijelim čoporom.

Ovoj je dami očito dosta bljuvotina koje sluša o sebi i htjela je objasniti svoje razloge zašto ima toliko muževa i djece. Objavljujući isječak na svom TikTok računu, objasnila je: “Jedna stvar od koje mi je muka je objašnjavanje zašto imam jedanaestero djece s osam različitih očeva. Objasnit ću vam ovo jednom svima kako se ovo pitanje više ne bi postavljalo. Ako imate jedan i oduzmete jedan, onda imate nula, ali ako imate osam i onda oduzmete tri, i dalje imate pet.”

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound – PhiPhi🍭

Iako njezino objašnjenje nije u potpunosti razumljivo široj publici, čini se prilično jasnim da iza njezine logike stoji da ne želi da joj djeca ostanu bez oca ili je možda ovaj potez najbolji zbog sigurnih prihoda od alimentacije.

Previous article‘Smrt ne postoji, nijedan čovjek koji je postojao nije umro’ Nikola Tesla imao je dokaz za to, naježit ćete se!
Next articleŽena optužila supruga za neželjeni se*s. Poslije se predomislila ali svejedno je osuđen na zatvor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here