Home Biznis About You napravio još goru grešku od Nikea, pogrešno iskazali cijene pa...

About You napravio još goru grešku od Nikea, pogrešno iskazali cijene pa na njih dali i popust!

234
0

Nike nije jedini brand kojem se jučer potkrala greška kod iskaza cijena i valuta, isto se dogodilo i u About You trgovini. Naime, Nike je kod pojedinih artikala pored cijena iskazanih u eurima stavio valutu kuna pa su cijene ispale smiješno male.

Nakon tog članka javili su se čitatelji koji su sinoć iskoristili sličan propust u About You web shopu i obavili kupnju po jako povoljnim cijenama. About You je zapravo napravio goru grešku od Nikea jer osim što su krivo iskazali cijene, odnosno valutu, na njih su još i dali popust.

Kod cijene u eurima stavili su valutu za kune i na tu su krivo iskazanu cijenu dali popust pa se tako kaput koji inače košta 1883.25 kn (249.95 eura) mogao kupiti po cijeni od 175.95 kuna (23.35 eura). Dobar popust, puno veći od trenutno oglašenog od 30% na stranici.

Osim toga napravili su sličnu grešku s još nekoliko artikala, iako je ova s kaputom vjerojatno bila jedna od skupljih. Sportski top je tako koštao 31.99 kunu umjesto 31.99 eura.

Sportska hoodica se prodavala za 53.96 kune umjesto 69.95 eura. Njoj je naime redovna cijena bila 99.95 eura, a na sniženju je trebala koštati 69.65 eura, no zbog greške i krivog iskaza valute cijena na sniženju je ispala samo 53.96 kuna.

Previous articleBožić kod Ivane Knoll: Pozirala ispod bora u uskom kompletiću
Next articlePogledajte kako je ruska režimska televizija Europi čestitala Božić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here