Home Mozaik Ahmad Sharbini ženi pevaljku Draganu iz Banje Luke

Ahmad Sharbini ženi pevaljku Draganu iz Banje Luke

1017
1

Hajdukov napadač Riječanin Ahmad Sharbini ide pred oltar, a djevojku, pjevačicu Draganu Janković, navodno će oženiti u lipnju! Ta, očito dobro čuvana vijest, procurila je iz riječkih nogometnih kuloara. Stariji brat nogometne dinastije Sharbini s Draganom je, priča se, u vezi samo nekoliko mjeseci, a na vjenčanju se užurbano radi jer čekaju bebu. U Rijeci, gradu u kojem su braća Sharbini napravila prve nogometne korake, govori se i kako je Dragana iz Banje Luke, a Ahmad je pao na njezin šarm za jednog od noćnih izlazaka u narodnjački klub.

Buduća gospođa Sharbini, o kojoj više detalja ne žele otkriti ni najbolji Ahmadovi prijatelji, pjevačica je i nastupala je u noćnom klubu Bačvica u Jušićima kraj Rijeke, a ondje su se navodno i upoznali. Dragana više ne zabavlja goste u spomenutom klubu već se preselila kod budućeg supruga u Split.

Kako doznajemo, Ahmad bi želio da mu kum bude nogometaš Siniša Linić, također dečko s Grobnika, mjesta pokraj Rijeke u kojem su odrasla braća Sharbini. No, još se ne zna hoće li Linić uspjeti uskladiti obaveze kako bi ispunio Ahmadovu želju.

Ahmad je trenutno na pripremama u Španjolskoj pa ne odgovara na telefonske pozive, a njegov i Anasov otac Jamal ne želi govoriti o vjenčanju jer, kaže, o tome odlučuje isključivo Ahmad.

Spomenimo da su oni koji ga dobro poznaju vjerovali da će Ahmad oženiti Riječanku Maju Šepac, sada već bivšu djevojku koja je svojedobno s njim živjela u Abu Dhabiju, dok je igrao za arapski klub Al Wahde.

Dvadesetšestogodišnji Ahmad i njegov tri godine mlađi brat Anas danas igraju za Hajduk, a splitski ih je klub lani kupio od NK Rijeke.

Obojica još čekaju zvjezdane trenutke u dresu “bilih”, no čini se da Ahmadu u privatnom životu zgodici idu bolje nego na terenu. Braća Sharbini djeca su Grobničanke i Sirijca Jamala Sharbinija, a još članova te obitelji igra nogomet. (jutarnji.hr)

1 COMMENT

  1. zašto opet pričati o ovim primitivcima da želim o njima čitat išao bih na hajdukove stanice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here