Home Mozaik Akcija “MOSA BAVLJU” je uspjela!

Akcija “MOSA BAVLJU” je uspjela!

1714
0

Akcija je uspjela, objavljeno je na facebook stranici “MOSA BAVLJU” na kojoj se skupljala pomoć za terapiju Tomislava Nikla.
‘Zahvaljujući svima vama koji ste prepoznali apel za pomoć jednom običnom čovjeku, kojeg je bolest natjerala da mu se na ovakav način mora pomoći, skupljen je dovoljan iznos novaca koji Tomislavu Niklu jamči da će si moći priuštiti terapiju i pokriti troškove za svoja putovanja u izabranu kliniku u Istanbulu. Svima vama Tomislav je neizmjerno zahvalan i od sada njegov cilj je odužiti vam se na način da ozdravi te da dalje ostane ono što je i sve ovo vrijeme bio, a to je čovjek koji nas svojom prisutnošću raduje i daje onu jedinstvenu dozu optimizma, kroz riječi „mosa bavlju“.
Procijenjeni troškovi liječenja i terapija s putnim i ostalim troškovima je oko 30 tisuća eura, i to je iznos koji će kada sjednu sve uplate tijekom dana biti skupljen.

Slijedom navedenog, a sukladno zakonskoj regulativi, ova akcija prestaje i sva do sada prikupljena sredstava, bit će prenesena na račun Tomislava Nikla. Ujedno molimo sve one koji su još htjeli pomoći Tomislavu da za sada to ne čine, već da svoja sredstva doniraju u neke druge plemenite svrhe, jer potrebitih nažalost ne nedostaje’, istanuto je na facebook pageu ‘Mosa Bavlju’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here