Home Mozaik Ako se samozadovoljavate tri puta tjedno, ovo će se dogoditi vašem tijelu:...

Ako se samozadovoljavate tri puta tjedno, ovo će se dogoditi vašem tijelu: Odjeknulo upozorenje širom svijeta

303
0

Koliko je zdrava masturbacija? Svi znamo da je korisno, ali znamo li točno koliko? U današnje vrijeme tabu teme više uopće ne bi smjele postojati, pa započinjemo s otkrivanjem svega onoga što ste se nekada sramili pitati stručnjake.

Seksualna analitičarka dr. Gloria Braim otkrila je tajnu zdravlja, a to je redovita masturbacija.

– Masturbacija može učiniti čuda za vaše tijelo i vaš um barem tri puta tjedno, a to vrijedi i za muškarce i za žene – objašnjava Gloria za “San”. Prije nego što je postala seksualna terapeutkinja, Gloria je bila nastavnica engleskog i analitičarka na Wall Streetu.

– Masturbacija stimulira vaše raspoloženje o seksu i podiže imunitet. Zato doživljavanje vrhunca masturbacije šalje gomilu pozitivnih hormona cijelom tijelu i može imati mnoge prednosti. Ti hormoni su oksitocin, poznatiji kao hormon ljubavi, serotonin, poznatiji kao hormon sreće, i dopamin, hormon zadovoljstva – ističe Gloria.

Ovaj analitičar zapravo tvrdi da je orgazam najveći vrh koji naše tijelo može proizvesti, i to bez ikakvih psihoaktivnih stimulansa, što je tipično za droge.

– Kako svaki dan peremo zube, tako i svaki dan moramo naučiti masturbirati. Orgazam je vrhunski užitak koji si možete priuštiti bez odlaska kod svog trgovca! Ovu količinu kvalitetnih hormona vam liječnik ne može propisati, niti postoje u obliku tableta. Također, kada je riječ o traumatskim iskustvima u vašem tijelu, koja proizlaze iz stresa i tjeskobe, orgazam će biti taj koji će vaš život učiniti vrijednim življenja – podsjetio je dr. Braim.

Previous articleDinamo izvukao najlakšeg protivnika!
Next articleKristina pokazuje ogroman p*nis nasred scene!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here