Home Sport Alen Babić: Cijela Hrvatska se okrenula protiv mene, pokazat ću kakva sam...

Alen Babić: Cijela Hrvatska se okrenula protiv mene, pokazat ću kakva sam zvijer! (VIDEO)

98
0

Hrvatski boksač Alen Babić (33) najavio je danas u Londonu svoj povratak u ring nakon gotovo godinu dana pauze. Očekuje se da će se njegov sljedeći meč dogoditi 31. ožujka, a vjerojatni protivnik bit će mu britanski teškaš Tommy Welch (29), koji se može pohvaliti profesionalnim omjerom od 13 pobjeda bez poraza, od kojih je osam ostvario nokautom.

Ovaj meč predstavlja priliku za Babića da se vrati na pobjednički put nakon poraza od Poljaka Lukasza Rozanskog u travnju prošle godine. Taj poraz bio je prvi u njegovoj dosadašnjoj karijeri od 12 borbi, od kojih je deset završio nokautom. U tom borbi za WBC pojas bridger kategorije, Babić je bio nokautiran nakon samo 50 sekundi, što je dovelo do prekida suradnje s njegovim tadašnjim trenerom.

‘To je bilo sranje’

U intervjuu u Londonu, Babić je otvoreno govorio o svojim izazovima nakon poraza: “To je bilo sranje. Bio sam izgubljen, sjeban i depresivan, ali sam naučio lekciju. Želim da ljudi izvuku lekciju iz mog slučaja. Danas sam tu kao da se ništa nije dogodilo. Cijela Hrvatska se okrenula protiv mene u jednom trenutku, moja ekipa ‘Savage Army’ se okrenula protiv mene, ali sve dođe i prođe. Ništa to novo nije. Sad ćete vidjeti kakva sam zvijer. Ili ću pasti ili ću biti najbolji ikad. Vrijeme će pokazati.”

Babić je također najavio da neće birati kategoriju u kojoj će se boriti te da ga ne zanima s kim će se boriti. “Ma boli me za kategoriju. Tim će odlučiti. Ja sam prošli put odlučio i izgubio sam, a trener mi je pobjegao. Volim boks i želim biti šampion, vratio sam se i idemo dalje. Imena protivnika me ne zanimaju. Nekad nisam znao protivnika do dva dana prije meča i tad sam bio najbolji. Počeo sam već kamp i mislim da će taj Tommy Welch biti dobar suparnik, ali već nekoliko suparnika mi je pobjeglo pa pričekajmo da vidimo hoće li on zagristi.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here