Home Mozaik Amerikanka voli jesti toalet papir: “Jedem do 75 listova dnevno”

Amerikanka voli jesti toalet papir: “Jedem do 75 listova dnevno”

117
0

Kako sama priznaje i kaže, svaki dan pojede oko 75 listova WC papira!

Kesha, koja živi u američkom gradu Chicagu, bila je predstavljena u TLC emisiji “My Strange Addiction” jer ima stanje koje se zove ksilofagija – poremećaj prehrane koji uključuje konzumiranje papira.

Ova 34-godišnja žena već 23 godine gotovo svaki dan jede role toaletnog papira.

Vjeruje da njezina bizarna ovisnost proizlazi iz traume iz djetinjstva koju je pretrpjela u šestom razredu kada se iselila iz kuće bake i tete, pa se od tada ne može osloboditi ove zaista čudne navike.

“Mislim da žudim za tim jer volim način na koji toaletni papir osjećam na jeziku, kako se otapa kad mi udari jezik”, rekla je.

Priznaje da joj je “teško otići na WC” ako pojede previše toaletnog papira i kaže da ima “grčeve u želucu”.

Kesha također kaže da više voli dvoslojne kiflice jer su “lakše probavljive”.

Njezina zabrinuta majka rekla je: “Svaki put kad bih vidjela Keshu, imala bi maramicu u ruci i pokušavala je sakriti je iza leđa. Kad biste joj to pokušali oduzeti, uzrujala bi se. Nikada nisam mogao razumjeti zašto jede papirnate maramice i nikad neću.”

Međutim, postoje pravi problemi s ovom navikom, kako joj je u emisiji rekla psihijatrica Kim Dennis.

Rekao je: “Ako vam crijeva puknu u želucu, to bi moglo biti kobno, i to vrlo brzo. Izlažete svoje tijelo riziku i stvarno igrate ruski rulet sa svojim životom! Jedenje papira očito nije uobičajena stvar i definitivno može biti opasno za vas, iako na kraju ne mora biti kobno.!” od strane ladbible.

Ova ili druga slična bizarnost i ovisnost o jelu najčešće se uočava kod trudnica, a može se manifestirati i kod drugih, što vidimo iz ovog slučaja iz teksta.

U Keshinu slučaju, ona nije bila svjesna da je njezino stanje potencijalno štetno za njezino zdravlje sve dok nije razgovarala s Kimm Dennis, ali nadamo se da će pronaći pomoć kako bi spriječila sebe da se izloži potencijalno smrtonosnom riziku zbog svoje neobične ovisnosti – toaletnog papira ovisnost o jelu.

Previous articleJedna žena i 32 muškarca živjeli su zajedno na pustom otoku 7 godina: jedva je preživjela, evo što su joj napravili
Next articleDalić: Bio sam bahat i bezobrazan pa sam dobio po glavi. Sad sam ponizan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here