Home Sport Anas: Veći mi je motiv igrati za Hajduk

Anas: Veći mi je motiv igrati za Hajduk

1157
5

Nema razloga da, u slučaju dolaska u Split, strahujem od prijama Torcide zbog toga što sam bio blizu Dinama. Nisam navijač Dinama, dijete sam Rijeke, navijač Rijeke i to ne skrivam. Rijeka je moj klub, mnogo toga mi je dala u životu. Dinamo je bio puno izravniji po pitanju mog dolaska od Hajduka od kojega nije bilo konkretne ponude – kazao je Anas Sharbini u svom prvom intervjuu nakon dogovora s upravom Hajduka.
– Dinamo se već odvojio na vrhu i veći motiv mi je, zanimljivije je, igrati za Hajduk – izjavio je Anas.

5 COMMENTS

  1. možeš ti biti dijete rijeke i navijati za rijeku, ali šta misliš da ovi armada sa IQ 45 imaju razumijevanja ?
    svejedno će te pljucati..

  2. anus vjeruj mi ima puno inteligentnijih ljudi iz Armade nego što si ti sam. To si pokazao svojom predrasudom o njima. I normalno kao i svagdje da ga neće više baš simpatizirat zbog ove odluke,ako je tako odlućio, otić u konkurentski klub koji je usput lošiji od HNK RIJEKE ..

  3. anas ni sam neznaš u koje si se srenje uvukao… 22.8 je jadranski derbi na KANTRIDI…..Armada te čeka na kantridi ljepo češ se provest ***** jedno izdajničko…to isto vrijedi i za tvog brata……pozdrav arapi

  4. Čovjek navija za Rijeku i to ne krije, ali nije on kriv što debili i kreteni vode klub i grad. Umjesto da igraći iz dalmacije dolaze igrat u Rijeku, naši traže kruh u jednom usranom splitu. To je strašno i poražavajuće za Rijeku i klub u čijem izvršnom odboru više od polja nisu navijači Rijeke,

  5. sto vridi da navija za rijeku kad smece sad navodno ide u hajduk. prvo natucite vaseg majmuna rubesu pa onda bracu ukoliko odu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here