Home Top Vijest Atraktivan kulturno-zabavni program za Velu Gospu

Atraktivan kulturno-zabavni program za Velu Gospu

500
0

Kao i proteklih godina, obilježavanju blagdana Vele Gospe pridružila se riječka podružnica Hrvatske glazbene unije. Tako će se u petak, 14. kolovoza u 20 sati u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, najstarijoj župnoj crkvi u gradu koja slavi svog patrona, zbor Putokazi održati svečani blagdanski koncert. Riječki Putokazi, u godini u kojoj obilježavaju 25 godina postojanja, na a capella koncertu izvodit će pjesme sa svog novog albuma “Mjesec” te niz sakralnih, crnačkih duhovnih i etno pjesama. Ulaz na koncert je besplatan.

Na Trsatu, i to u Perivoju Gospe Trsatske, u nedjelju, 16. kolovoza s početkom u 21 sat svoj koncet pod nazivom “Olympia na Trsatu” održat će glazbena legenda Tereza Kesovija. Istinska hrvatska diva na Trsat donosi čar pariške Olympije, a poštovatelji njezine glazbene karijere moći će uživati u najvećim hitovima i energičnom nastupu umjetnice koja je izgradila karijeru u Hrvatskoj i Francuskoj. Ulaznica za koncert, koji se održava u sklopu Ljeta na Gradini, stoji 100 kuna, a može se kupiti u Turističkom informativnom centru grada Rijeke, na kartomatu, portalu Kultura plus te u caffe baru Trsatske gradine.

U organizaciji Riječkog sajma na Trgu Viktora Bubnja bit će organiziran sajam, na kojem će se, između ostaloga, moći nabaviti sakralni suveniri te proizvodi našeg kraja u organizaciji Zadruge Zeleno i plavo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here