Home Sport Andreja Kramarića vrijeđaju na Instagramu!

Andreja Kramarića vrijeđaju na Instagramu!

94
0

Andrej Kramarić na udaru je kritika nakon velikog kiksa Hrvatske u prvom kolu kvalifikacija za Euro. Brončana reprezentacija s nedavnog SP-a na Poljudu je igrala tek 1:1 protiv Walesa potpuno desetkovanog oproštajem legendi od nacionalne momčadi te ozljedama niza ključnih igrača.

Kramarić je u 27. minuti postigao gol za vodstvo Hrvatske, čime je oduševio puni Poljud, ali je na kraju prvog poluvremena pucao s 20-ak metara iako je mogao odigrati na lijevu stranu za Ivana Perišića, koji se jako naljutio jer je bio u boljoj poziciji te mu je opsovao. Nije Perišić jedini ljut na Kramarića. Javno ga je prozvao niz komentatora i navijača, ali i izbornik Zlatko Dalić: “Moj dojam s klupe o toj situaciji je da je Kramarić trebao odigrati u bolju poziciju, a ne šutirati s 25 metara lijevom nogom. To nije bilo rezonski”, komentirao je Dalić.

Brojni kritičari Kramariću zaboravljaju gol koji je postigao i zamjeraju mu hipotetski, za koji nije dodao
Hrvatska je bila bolja od Walesa, no gosti su na rasprodanom Poljudu izjednačili u 93. minuti, kada je nakon ubačaja iz auta i prebacivanja lopte pogodio Nathan Broadhead. Kramariću kritičari ne priznaju gol koji je postigao, nego mu zamjeraju što u spomenutoj situaciji nije dodao, ističući da bi Hrvatska s hipotetskim golom postignutim kada je on pucao i promašio imala 2:0.

Kramarić se nakon lavine kritika prije sat vremena oglasio na Instagramu, i to s fotografijama s utakmice i tek tri emotikona, koji simboliziraju Hrvatsku, molitvu i snagu. Osim pet tisuća lajkova, Kramarić je u komentarima na post dobio i niz uvreda te psovki od nepismenih, primitivnih tipova, koji ne poznaju pravopis i hrvatski jezik. Glavna fora im je Kramariću spočitavati navodnu sebičnost rečenicom “Jesi ponjeo loptu kući?”

Previous articleSrpski prvoligaš ima jedan od najbizarnijih stadiona na svijetu: Izgradili su ga na nevjerojatnom mjestu
Next articleTurski izbornik: Nismo favoriti, ali Hrvate čeka pakao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here