Home Biznis Angažmanom priznatih specijalista luksuzni Hotel Bellevue snažno se pozicionira kao centar zdravstvenog...

Angažmanom priznatih specijalista luksuzni Hotel Bellevue snažno se pozicionira kao centar zdravstvenog turizma

504
0

Hotelski brend Lošinj Hotels & Villas nastavlja snažno razvijati zdravstveni turizam na otoku Lošinju koji se ističe blagom klimom, iznimnom kvalitetom zraka i čistoćom mora. Ovaj jedinstveni hrvatski otok smatra se prirodnim lječilištemčija klima ima dokazano blagotvorno djelovanje na zdravlje, zbog čega je već godinama omiljeni izbor gostiju iz Hrvatske i svijeta. U lošinjskom Hotelu Bellevue smještenom u miomirisnoj uvali Čikat, koji čini dio luksuzne kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, gostima su sada na raspolaganju ordinacije četvero priznatih liječnika specijalista: dermatologa, internista, ginekologa i ortopeda.
Doc. dr. sc. Vedran Frančišković, dr. med., dugogodišnji sveučilišni docent i kliničar, specijalist za ginekologiju i porodništvo, uži specijalist za fetalnu medicinu i porodništvo, iznimno je cijenjen i poznat na širem području Kvarnera. Ovaj ugledni liječnik više se puta usavršavao u SAD-u u New York Presbyterian Hospital – Cornell University i Lenox Hill Hospital Manhattan – New York University, a sada je dostupan i kao gostujući liječnik u Bellevueu.
Stručnom timu dostupnom gostima Hotela Bellevuepridružio se i dr. Davor Duvančić, specijalist ortopedske kirurgije i traumatologije, spinalni kirurg. Uz bogato iskustvorada u Velikoj Britaniji, dr. Duvančić je i sudionik međunarodnih stručnih skupova, a obnašao je i vodeće dužnosti u najuglednijim hrvatskim klinikama za ortopediju i traumatologiju.
Dr. Ana Ivekić Jambrošić, specijalistica dermatologije i venerologije, pacijentima je na raspolaganju za obavljanje dermatoloških, dermatoskopskih i veneroloških pregleda, kao i dijagnostiku te liječenje kožnih bolesti. Osim toga, Dr. Ivekić Jambrošić obavlja i PRP terapiju matičnim stanicama – estetski tretman za pomlađivanje, Ultherapy – neinvazivno zatezanje kože, manje kirurške zahvate i injekcijsku terapiju.
Neizostavni dio tima čini i pokretačica ambulanti u hotelima LH&V brenda,mr. sc. Anamarija Margan Šulc, dr. med., specijalistica interne medicine i magistrica farmakologije. Dr. Margan Šulc pruža širok spektar specijalističkih i konzilijarnih usluga, od detaljnih specijalističkih internističkih pregleda, EKG-a, dijagnostike suvremenom aparaturom ultrazvuka, preko liječenja akutnih i kroničnih bolesti, pa sve do kompletne laboratorijske obradei nutricionističkog savjetovanja.
Ovi priznati medicinski stručnjaci pružat će usluge i provoditi zdravstvene programe koristeći se iskustvima temeljenima na istraživanjima utjecaja prirodnih ljekovitih činitelja otoka Lošinja na zdravlje. Njihovim angažmanomHotel Bellevue se još snažnije pozicionira kod gostiju kojižele spojiti ugodan odmor u brojnim međunarodnim nagradama ovjenčanom hotelu s medicinskim tretmanima i pojačanom brigom o vlastitom zdravlju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here