Home Vijesti Apel za pomoć: Austrijski državljanin Roland Pölzl-Huemer nestao na Krku prošlog ljeta...

Apel za pomoć: Austrijski državljanin Roland Pölzl-Huemer nestao na Krku prošlog ljeta – Obitelj nudi nagradu

201
0

Austrijski državljanin Roland Pölzl-Huemer nestao je prije sedam mjeseci na području otoka Krka. Iako je inicijalno bolovao od srednje razine demencije, gubljenje traga ovog 63-godišnjaka datira od 19. lipnja kod mjesta Kras. Obitelj izražava nadu da se negdje smjestio ili da je zbrinut, no apelira na javnost za pomoć u njegovom pronalasku. Obitelj nudi nagradu od 8 tisuća eura za informacije koje dovedu do pronalaska njihovog voljenog Roland-a.

TJERALICA ZA NESTALIM:

Roland Pölzl-Huemer opisan je kao muškarac srednje tjelesne građe, sijede kose, star 63 godine, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crveno-plavu majicu i kratke plave hlače. Također je nosio naočale za vid. Obitelj je izrazila vlastitu očajnost i mole sve građane da pomognu u pronalasku nestalog člana svoje obitelji.

APEL OBITELJI:

Dominic Pölzl, sin nestalog, izjavio je za RTL Danas da obitelj vjeruje da se Roland možda negdje sklonio ili da je zbrinut u nekoj klinici. Apelira na javnost da drže oči otvorenima i provjere svoje okoline. Dominic je također najavio nagradu od 8 tisuća eura za osobu koja pruži informacije koje dovedu do pronalaska njegovog oca.

ŽIVOT PRIJE DEMENCIJE:

Denise Pölzl, kći nestalog, objasnila je da je Roland prije bolovanja od demencije bio tek srednje dementan, što znači da je normalno funkcionirao s obitelji. Unatoč tome, nestanak je šokirao obitelj jer se Roland nikada prije nije udaljio na ovaj način. Denise je naglasila da je Roland imao potrebu za pratnjom samo kad bi se izgubio, ali da je inače normalno obavljao svakodnevne aktivnosti, poput odlaska do benzinske postaje ili tiska.

Obitelj Pölzl-Huemer izražava duboku zabrinutost za svog voljenog člana i apelira na sve građane da se pridruže u potrazi za Rolandom. Nagrada od 8 tisuća eura dodana je kao poticaj za one koji mogu pružiti ključne informacije. Svaka informacija može biti od velike pomoći u pronalasku nestalog Austrijanca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here