Home Sport Armada uoči Slavena pokrila grad transparentima: Rijeka te zove – Rijeka nas...

Armada uoči Slavena pokrila grad transparentima: Rijeka te zove – Rijeka nas treba!

446
0

Utakmica protiv Slavena na Rujeice za Tadića i društvo postaje biti ili ne biti nakon promjenjivog ulaska u sezonu u prva tri kola koja su donijela sva tri moguća ishoda – pobjedu, remi i poraz.

Prepoznala je to i Armada koja je transparentima pokrila gradske kvartove:

Viškovo, Kastav, Grobnik, Opatija, Matulji, Lovran, Kirci, Krk, Istrijani, Zamet, Srdoči, Grbci, Turnić, Krnjevo, Kantrida, Škurinje, Drenova, Kozala, Rastočine, Banderovo, Centar, Campetto, Vojak, Vežica…

RIJEKA TE ZOVE – RIJEKA NAS TREBA!

Ne brini se moja Rijeko kad ne teče med i mlijeko, mi ćemo te svojom pjesmom bodriti… dok god na terenu vidimo da je igračima stalo, da se bore i kada je situacija izgubljena, dok god poštuju dres koji nose i navijače koji su uz njih!
To očekujemo u svakoj utakmici, svih 90 minuta, a onda će se to vratiti kao i uvijek na najbolji mogući način.
Vratit će se onima koji vjeruju u Rijeku i kada ne ide, vratit će se zajedničkom pjesmom svih tribina i slavljem na kraju utakmice!
Uvijek smo kada je bilo najteže i kada je izgledalo da nema izlaza bili najjači i vratili Rijeku u život!
Tko je mislio da će biti lako i da će kao na igrici sa tri klika pobjeđivati svaku utakmicu, taj s Rijekom nije ništa prošao!
Uvijek smo išli težim putem, najbolje znamo kako izgleda put od dna do vrha, znamo kako kao slabiji i malobrojniji doći do pobjede na svim poljima – na terenu, na ulici, na tribinama…!
A sve zato jer smo se uvijek držali zajedno uz one naše stare – KREPAT MA NE MOLAT i SAMI PROTIV SVIH!!

Previous articleBivši muž Pamele Anderson objavio fotku svog spolovila i šokirao pratitelje
Next articleDinamovci tvrde da im je Rijeka prije 43 godine ukrala prvenstvo? Edmond Tomić im odgovorio: Sve je zakuhao Srebrić, da ih barem moja Rijeka razbije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here